„Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu” lansată de Dan Lungu la Botoșani (FOTO-VIDEO)

© Ovidiu Porohniuc 2014 - https://www.facebook.com/OvidiuPorohniucPhotography

Sâmbătă, 6 decembrie, la orele 14:00, a avut loc lansarea cărţii „Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu” a lui Dan Lungu, la Librăria Alexandria din Uvertura Mall.

Autorul, originar din Botoşani, este cunoscut şi pentru cărţile „Raiul găinilor”, „Sunt o babă comunistă”, „În iad toate becurile sunt arse”, acestea fiind traduse şi în străinătate.

Alături de autor au fost prezente si doamna profesoară Maria Baciu şi actriţa Petronela Lorena Chiribuţă. În deschidere, doamna profesoară a susţinut un discurs în care a prezentat firul epic al cărţii şi impresiile pe care aceasta i le-a lăsat, spunând că „Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu” este „o carte de analiză”.  De asemenea, un fragment din roman a fost citit de către actriţa Lorena Chiribuţă.

Autorul a declarat: “E un pariu de maturitate pentru un prozator să poată scrie un roman, adică să descrie o lume, privind prin ochii copilului. Nu e uşor deloc. (…)E greu să adopţi un limbaj al unui copil şi să vezi lumea aşa cum o vede el.”

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.


Sursa Video: Centrul Europe Direct Botosani

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-12-06 LANSARE CARTE DAN LUNGU) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.