Festival concurs “Micul Prinţ” 2013 în perioada 29 mai – 1 iunie la Botoşani

festival-concurs-micul-print-2013-29-mai-1-iunie-la-botosani

În anul 2001, în urma unor discuţii cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, s-a ajuns la concluzia că este bine şi benefic pentru copii talentaţi din grădiniţele municipiului Botoşani, să aibe un cadru adecvat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoşani, pentru a-şi pune în valoare calităţile şi aptitudinile artistice, sub forma unui concurs. Aşa a luat naştere FESTIVALUL CONCURS „MICUL PRINŢ” ajuns astăzi, în 2013, la a XII –a ediţie.

Probe de concurs vor fi:
1. recitare (poezie, monolog etc.)
2. Cântec (însoţit de negativ sau acompaniament; muzică uşoară, populară, folk etc. pentru copii cu tematică adecvată copilăriei şi vârstei concurenţilor).

Juriul va fi alcătuit din personalităţi artistice, specialişti în domeniile tangente cu specificul concursului, reprezentanţi ai organizatorilor şi ai sponsorilor si va puncta, prezenţa scenică şi dialogul cu prezentatorul, spontaneitatea, creativitatea, dicţia, acurateţea vocală şi interpretativă.

Participarea la concurs este opţională şi posibilă doar pe baza fişei de înscriere, dar nu mai mult de doi reprezentanţi pentru fiecare grădiniţă. În fişa de înscriere va fi nominalizat şi cadrul didactic care se ocupă de pregătirea artistică a concurentului. Nu pot participa la concurs cei care au obţinut trofeul festivalului la ediţiile anterioare.

Pentru desemnarea copiilor ce vor participa la concurs, fiecare grădiniţă va organiza preselecţie la nivelul instituţiei, cu juriu format din cadre didactice şi acolo unde este nevoie cu reprezentanţi ai organizatorilor festivalului concurs „Micul Prinţ”, la solicitarea unităţii respective.

Concursul se va desfăşura în trei zile astfel: două zile, 29 – 30 mai 2013 – concurs, ziua a treia, 01 iunie 2013, Gala Laureaţilor şi Festivitatea de premiere.Spectacolul de Gală va fi organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoşani care va oferi şi premiile câştigătorilor. Se vor acorda titlurile de „MICUL PRINŢ” şi „MICA PRINŢESĂ”, locurile I, II, III, premii speciale şi menţiuni.

Organizatori:
Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoşani, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.