Spread the love
  • 12
    Shares

FC Botoșani vine duminică seară, 27 august, pe Național Arena, pentru a disputa meciul cu FC Steaua București. Botoșănenii sunt surpriza startului de campionat, însă există un aspect care defavorizează echipa. 

Botoșani a rămas fără cei mai remarcați doi jucători care îndeplinesc criteriul U21. Costel Enache, antrenorul FC Botoșani, îi avea la dispoziție pe Moruţan și Fulop pentru a bifa acestă regula, însă niciunul dintre cei doi nu este disponibil.

Moruţan este suspendat, iar Fulop e accidentat, asa că Botoșani va trebui sa joace cu un jucator neluat în calcul la startul sezonului. FC Botoșani mai are in lot trei jucatori under 21, Ianos Brânză – portar, venit de la CSM Poli Iași, Marian Tarsa – mijlocaș, dar și Alexandru Piftor, un venit de la echipa de Juniori a a Clubului, pregătită de prof. Daniel Șchiopu.

Cu toate acestea, Costel Enache se arată încrezător în forțele lotului pe care îl are la dispoziție și crede în posibilitatea victoriei. În sezonul anterior, cele două echipe au ajuns doar la remize.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/FB_IMG_1501826612076.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/FB_IMG_1501826612076-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiSportcampionat,echipa,FC Botosani,FCSB,lot,sport,U21
FC Botoșani vine duminică seară, 27 august, pe Național Arena, pentru a disputa meciul cu FC Steaua București. Botoșănenii sunt surpriza startului de campionat, însă există un aspect care defavorizează echipa.  Botoșani a rămas fără cei mai remarcați doi jucători care îndeplinesc criteriul U21. Costel Enache, antrenorul FC Botoșani, îi avea...