FC Botoşani se desparte de Cristian Popovici. Valeriu Bordeanu are sarcina de a redresa echipa

cristi-popovici-antrenorul-fc-botosani-suntem-mandri-ce-am-realizat

Antrenorul principal FC Botosani, Cristian Popovici, a decis sa-si incheie conturile cu formatia locala asa cum a si anuntat cu cateva zile inainte de meciul cu Chiajna. Principalul motiv al plecarii lui Popovici este lipsa rezultatelor. FC. Botosani are sapte infrangeri consecutive, este pe locul 12 in clasament si sa afla doar la 5 puncte de un loc retrogadant.

„Propunerea a venit mai mult din partea clubului iar eu am fost in totalitate de acord pentru ca rezutatele din ultimul timp au fost sub asteptari si atunci cum se intampla ca pe la toate cluburile, trebuie acel soc sau dus rece la echipa. Eu fac acest lucru pentru binele echipei pentru ca vis-a-vis de contractul meu sunt acoperit de ce-mi arată clasamentul la ora actuala. Obiectivul meu este locul 14. Consider ca am facut o treaba buna la Botosani. A fost momentul promovarii si primele zece etape cand am fost si lideri ai Ligii I, am obtinut rezultate la care nici noi cred ca sincer nu ne asteptam dupa care am intrat in aceasta aura neagra si nu am mai reusit sa vedem luminita de la capatul tunelului. Plec cu un sentiment de mandrie pentru ca consider ca am facut lucruri importante, dar aceasta este viata. Nu am ce regrete sa am. Poate ieri m-am simtit asa mai rau, in momentul in care chiar si galeria a strigat demisia”, a declarat Cristian Popovici.

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, a precizat ca, impreună cu Cristian Popovici, s-a decis rezilierea contractului cu antrenorul principal si al secundului Marius Gireada.

„A fost o seara mai agitata si am hotarat sa punem punct. Nu trebuie sa fie suparat nici Cristi nici eu fiindca am lucrat patru ani foarte bine impreuna. E dureros sa te desparti de cineva cu care ai lucrat atat timp. E neplacut si pentru noi, eu am avut o discutie si cu Cristi. Uneori peste noapte iti vin alte ganduri”, a declarat Cornel Sfaiter.

Antrenorul secund Valeriu Bordeanu va antrena FC Botosani, dupa demisia anuntata astazi de Cristi Popovici iar Leo Grozavu va ocupa functia de director tehnic.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.