Spread the love

FC Botoşani îşi face astăzi, 8 august, începând cu ora 16:45, debutul în etapa a V-a din Liga I Betano, printr-un meci cu ACS Poli Timişoara, la Stadionul Municipal Botoşani.

Poli Timişoara a caştigat de curând meciul cu Juventus Bucureşti, cu un scor de 2-1, în vreme ce FC Botoşani vine cu o victorie în faţa FC Voluntari, în deplasare, cu 3-1.

Din echipa botoşăneană vor lipsi Robert Elek şi Alexandru Târnovan, care sunt accidentați. La echipa Poli Timişoara întregul lot este apt.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/fc-botosani-cfr-cluj-au-impartit-punctele-prima-etapa-galerie-foto.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/fc-botosani-cfr-cluj-au-impartit-punctele-prima-etapa-galerie-foto-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiSportACS Poli Timisoara,etapa V,FC Botosani,meci
FC Botoşani îşi face astăzi, 8 august, începând cu ora 16:45, debutul în etapa a V-a din Liga I Betano, printr-un meci cu ACS Poli Timişoara, la Stadionul Municipal Botoşani. Poli Timişoara a caştigat de curând meciul cu Juventus Bucureşti, cu un scor de 2-1, în vreme ce FC Botoşani vine...