Spread the love

FC Botoşani a început noul sezon al Ligii I, al cincilea din istoria clubului, pe teren propriu în compania formației CFR Cluj în ultimul meci al primei etape din noul sezon. În fața a peste 4500 de suporteri, botoșănenii au reușit un scor de egalitate, 1-1, golurile fiind marcate de Ovidiu Hoban de partea clujenilor și Andrei Burcă pentru botoșăneni.

Următoarea partidă pentru FC Botoșani va fi în deplasare la Dinamo București, duminică 23 iulie, de la ora 21.

În continuare va prezentam câteva imagini foto de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment – 2017-07-17 FC BOTOSANI – CFR CLUJ de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment – 2017-07-17 FC BOTOSANI – CFR CLUJ de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/fc-botosani-cfr-cluj-au-impartit-punctele-prima-etapa-galerie-foto.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/fc-botosani-cfr-cluj-au-impartit-punctele-prima-etapa-galerie-foto-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariSportcampionat,CFR Cluj,FC Botosani,fotbal,liga 1,partida
FC Botoşani a început noul sezon al Ligii I, al cincilea din istoria clubului, pe teren propriu în compania formației CFR Cluj în ultimul meci al primei etape din noul sezon. În fața a peste 4500 de suporteri, botoșănenii au reușit un scor de egalitate, 1-1, golurile fiind marcate...