FC Botoșani a remizat luni seară în primul meci acasă din acest sezon (FOTO)

fc-botosani-a-remizat-luni-seara-primul-meci-acasa-sezon

FC Botoșani a remizat luni seară pe stadionul Municipal, scor 2-2, cu echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul, partidă contând pentru etapa a doua a Ligii 1.

Trupa lui Leo Grozavu a început mai greu meciul și după trei minute primește gol de la Mitrea în urma unei lovituri de colț. Botoșănenii revin în minutul 19 când în urma insistenței lui Vașvari la marginea terenului a pasat în careu la Croitoru și marchează la colțul lung. Golul doi al constănțenilor vine în minutul 33 după o gafă în apararea botoșăneană, Filip scapă singur către poartă și îl invinge pe Iliev la colțul lung.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi urmand link-ul de la finalul acestui articol catre albumul foto special creat acestui eveniment (2015-07-20 FC Botosani vs FC Viitorul C-ta) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.