Fantezie și culoare de Sfintele Paști la Școala Nr. 12 Botoșani

fantezie-culoare-sfintele-pasti-scoala-nr-12-botosani

Iubire, speranță, iertare, împăcare… toate trăite mai nuanțat, mai profund în preajma Sfintelor Paști și fiecare dintre ele într-un mod sublim redate în creațiile pline de sens ale elevilor participanți la Concursul Județean Fantezie şi culoare de Sfintele Paşti – ediția a VIII-a.

Organizat de către cadrele didactice din alternativa educațională Step by Step de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani și Parohia Vovidenia, concursul urmărește păstrarea şi transmiterea tradiţiilor pascale româneşti, stimularea interesului elevilor din clasele primare pentru cunoașterea acestor tradiții.

La ediția din acest an au participat 90 de cadre didactice și 280 de elevi, ale căror creații plastice și literare pot fi văzute în expoziția găzduită de Cinematograful Unirea în perioada 10-24 aprilie 2015. Lucrările vă vor bucura ființa, Sfintele Paști fiind zugrăvite de sufletul inocent al copiilor în LUMINĂ, CĂLDURĂ, SPERANȚĂ, IUBIRE, IERTARE, ÎMPĂCARE…

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.