Exclusiv: Şapte lucruri ce nu le ştiai despre târgul Agro-Zoo

sapte-lucruri-ce-nu-le-stiai-despre-targul-agro-zoo

  • – un act de sabotaj a reusit să încurce startul la Târgul Agro-Zoo când organizatorii au rămas în pană de curent. După primele cercetări se pare că suspectul principal ar fi fost un psd-ist care a eliberat deliberat o oaie închisă în unul din ţarcurile târgului şi care ulterior a reuşit să roada intenţionat cablul principal al magistralei de electricitate ce ducea spre scena amplasată în poligonul ACR.
  • – motivaţi de succesul de a aduce ploaia la fiecare spectacol de al său desfăşurat  în Botosani din ultimii ani fermierii din Botoşani au încheiat un contract de exclusivitate cu Goran Bregovici pentru a apela la serviciile sale de fiecare dată când seceta va ameninţa culturile agricole din judeţul Botoşani.
  • – un trib de activişti liberali au încercat să alunge ploaia prin tot felul de incantanţii şi dansuri specifice însă pentru că eforturile lor nu au avut succesul scontat au fost pedepsiţi să tină toţi câte o umbrelă mai marilor şefi de trib liberali.
  • – medicii au fost nevoiţi să intervină la 10 cazuri de oameni care s-au îngrăşat dupa ce au mirosit ba o ceafa de porc la grătar, ba mititei din carne de cal, ba nişte coaste de berbecut. Nutriţioniştii recomandă ca, după târgul agro-zoo, să reechilibrăm organismul mirosind câteva zile nişte salată, fructe sau chiar apă de ploaie.
  • – pentru că la ultimile sale două concerte în Botoşani nu prea mulţi botoşăneni au reuşit să îl vadă pe Goran Bregovici din cauza ploilor liberalii botoşăneni au promis să îl invite pe cunoscutul interpret la toate spectacolele electorale viitoare până cand acesta va prinde şi  el o vreme prielnică astfel încât căt mai mulţi botoşăneni să poată asista în voie si fară umbrele la cântecele sale.
  • – întrebaţi de reporteri dacă ştiu care este candidatul botoşănean al liberalilor la alegerile europalamentare mai mulţi membri de partid prezenţi la spectacol au fost surprinşi că trăgeau cu ochiul la nişte fiţuici primite de la partid pentru ca să nu il mai confundă ca de fiecare dată pe Mihai Ţurcanu cu Florin Ţurcanu.
  • – preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, are explicaţia la huiduielile care s-au auzit atunci când Crin Antonescu a urcat pe scenă, la Târgul Agroo-Zoo şi anume că acestea au fost de fapt auzite de la monitorul care transmitea meciul dintre FC Botoşani şi Oţelul Galaţi fiind practic suporterii botoşăneni care tocmai ii huiduiau pe gălăţeni la intrarea în teren.

NOTA: Acest articol este un pamflet şi va fi tratat ca atare, orice asemănare cu persoane, situaţii sau clădiri din realitate este pur întâmplătoare. Articolul este nerecomandat celor fara simtul umorului si face parte din campaniaBotosaniul Zambeste”.

VEZI SI:

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

One thought on “Exclusiv: Şapte lucruri ce nu le ştiai despre târgul Agro-Zoo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.