Exclusiv: Cinema Unirea luat cu asalt de sute de fani isterici ai filmului Nymphomaniac (foto)

cinematograful-unirea-asalt-sute-de-fani-filmul-nymphomaniac

De frica sa nu cumva sa nu mai prinda un bilet la premiera filmului Nymphomaniac Volumul 2 sute de botosaneni au luat cu asaltat Cinematograful Unirea inca de la orele amiezii pentru a prinde un bilet la marea premiera ce va avea loc in aceasta seara incepand cu ora 19:00.

Zeci de jandarmi si politisti au fost mobilizati in incinta cinematografului pentru a incerca sa blocheze intrarea acestora in sala de proiectie insa eforturile lor au fost in zadar.

Pentru a fi siguri ca vor prinde un loc in sala acestia au venit de acasa cu perne si chiar cu propriile fotolii fiind hotarati sa nu plece pana nu vor vedea si partea a doua a controversatului film asta chiar daca au fost nevoiti ca pana la marea premiera a volumului 2 sa urmareasca de mai multe ori si ultimile proiectii  din volumul 1 a cestui film.

Intrebat de reporterul nostru care este motivul pentru care a ales sa vina cu 6 ore inainte de ora oficiala de difuzare a volumului 2 un fan ne-a declarat: „La filmul asta nu pot intra in timpului filmului; daca intru in timpul actului sexual si renunta sa si-o mai traga?”

Alt fan ne-a declarat nonsalant ca el a venit mai mult pentru ca a auzit ca ar fi un fel de protocol inaintea premierei si nu scapa nici o ocazie sa prinda o astfel de oferta: „Am preferat sa ajung mai devreme, asta si pentru a vedea ce primim ca protocol…”

Printre cei prezenti in sala circula zvonul ca la marea premeira din aceasta seara fiecare spectator va primi cate o punga de bomboane „SUGUS” sau chiar cate o banana de nume. Contactat de reporterul nostru prezent la fata locului administratorul a infirmat acest zvon declarand ca singurele bomboane sau banane prezente in sala vor fi doar cele luate de acasa de spectatori: „Am auzit si eu ca ar circula un astfel de zvon, nu stiu de unde a inceput insa vreau sa il infirm. In acelasi timp vreau sa asigur toti spectatorii care vor alege sa ne calce pragul si dupa premiera filmului din aceasta seara ca vom spala scaunele dupa fiecare proiectie a filmului si in acelasi timp vom suplimenta caile de acces catre toalete pentru a preveni crearea unor cozi la baie.”

In acelasi timp administratorul cinematografului a mai facut un apel spetatorilor minori care nu au implinit inca varsta de 18 ani sa nu mai incerce sa vina la cinematograf cu parintii de mana in speranta ca vor putea sa intre la film: „Toti cei care vor dori sa vizioneze volumul 2 al filmului Nymphomaniac vor fi obligati sa vina cu buletinul pentru a demonstra ca se incadreaza in normele impuse de CNA si in acelasi timp vor trebui sa semneze si o declaratie pe propria raspundere ca indiferent de motive sa nu paraseasca sala pana la incheierea filmului pentru a nu perturba pe ceilalti spectatori. In acelasi timp li se vor permite accesul doar celor care vor face dovada cu bilete ca au fost si la volumul 1 pentru a putea intelege si finaliza intraga poveste a regizorului.”

Vom reveni si cu alte detalii in masura ce le vom avea. Reporterul nostru prezent  in sala de spectacole  va transmite exclusiv si incendiar LIVE TEXT cu reactiile din timpul proiectiei.

UPDATE: La fata locului au ajuns preventiv si 3 ambulate precum si o autolitara smurd si o alta de pompieri.

NOTA: Acest articol este un pamflet şi va fi tratat ca atare, orice asemănare cu persoane, situaţii sau clădiri din realitate este pur întâmplătoare. Articolul este nerecomandat celor fara simtul umorului si face parte din campania “Botosaniul Zambeste”.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

2 thoughts on “Exclusiv: Cinema Unirea luat cu asalt de sute de fani isterici ai filmului Nymphomaniac (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.