Evenimente speciale dedicate copiilor în Săptămâna Altfel, la Cine Grand

cum-arata-cine-grand-cinematograf-multiplex-digital-botosani-foto-video

„Săptămâna Altfel” vine cu o serie de evenimente speciale pentru școlari la Cine Grand! În perioada 6 – 10 aprilie, cei mici vor putea urmări cele mai apreciate și cunoscute animații din lume.

Pentru al doilea an consecutiv, Cine Grand Botoșani se implică în programul școlar „Săptămâna Altfel” oferindu-le copiilor o experiență educațională într-un multiplex. Săptămâna viitoare, la Cine Grand Botoșani vor avea loc mai multe activități menite să pună imaginația școlarilor în mișcare. Micuții vor afla „prin ce magie” ajung personajele lor preferate din filme pe ecranul sălii de cinema.

Animațiile care vor rula în timpul „Săptămânii Altfel” se vor ridica la înălțimea evenimentului, la fel și prețurile biletelor. Cele mai îndrăgite animații din ultimii ani vor fi difuzate pe ecranele sălilor de cinema, special pentru cei mici. „Amazonia 3D”, “Acasă”, „Asterix: Domeniul Zeilor”, „Cenușăreasa” sau „Insurgent” sunt doar câteva dintre filmele pentru copii care vor rula la Cine Grand în „Săptămâna Altfel”! Prețurile biletelor în această săptămână vor începe de la 5 lei, în funcție de filmul ales. Pentru grupuri mai mari de 20 de copii, însoțitorii vor beneficia de acces gratuit!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.