Evenimente de weekend la Uvertura Mall

Paul-Clodinschi-Uvertura-Mall-Botosani

Uvertura Mall a pregatit pentru sfarsitul de saptamana multe surprize si distractie celor care vor alege ca destinatie de cumparaturi aceasta locatie. Momentele muzicale, concursurile, activitatile pentru copii vor fi cateva din surprizele care ii asteapta pe botosaneni.

Vineri, 5 aprilie vizitatorii sunt asteptati incepand cu ora 17.00 la etajul 3 in zona acvariilor pentru a face cunostinta pe viu cu serpii exotici. Pasionatii de muzica se pot distra in zona food court la etajul 4 participand la o sesiune de karaoke incepand cu ora 18.00.

Sambata, in intervalul orar 14.00-16.00 trupa locala The Music Stage Band & Ana Maria si interpreta Anastasia Popistasu vor sustine un recital muzical cu acces gratuit pentru toate persoanele prezente in zona food court. De la ora 16.00, Paul Clodinschi, ingerasul „fara oase”, dupa spusele celor de la emisiunea ,,Romanii au Talent” va incanta audienta cu un numar stralucitor de contorsionism.

Duminică, de la ora 12.00 la 13.00, la etaj 4, cei mici vor fi publicul unui spectacol umoristic de teatru. Ei vor mai fi rasfatati pe parcursul zilei cu activitati de face painting.

Tombola Roata Culorilor continua acordarea de premii pana pe 7 aprilie, asadar reusita sfarsitul de saptamana la Uvertura Mall este garantata.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.