Evenimente: Botoșaniul muzical 2016

Marți, 21 iunie 2016, începând cu orele 18:00, la Muzeul Județean Botoșani, Asociația Culturală Vis de Artist te invită  la evenimentul Botoșaniul muzical 2016.

Asociatia Vis de Artist

Manifestarea este organizată cu ocazia Zilei Europeane a Muzicii și cuprinde următoarele activități: lansarea publicației Botoșani, oraș al muzicii europene II (ora 18:00), recital Vis de Artist (ora 19:00), Întâlnirea cu Gabriela Costa și Alex Man (ora 19.30). În cadrul acestui proiect au fost identificate, în Centrul istoric al orașului, clădiri emblematice pentru cultura locală, mai multe informații aici.

Botoșaniul muzical 2016 reprezintă a 49-a ediție din cadrul programului cultural-artistic-educativ Întâlnirea de astăzi, derulat de către Asociația culturala Vis de Artist din anul 2008. În acest an, proiectul este realizat în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani.

Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Botoșani și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.