Eveniment festiv cu medalii pentru personalități botoșănene, sâmbătă, 19 septembrie

Steaua-Nordului-medalii-personalitati-Botosani

Societatea Culturală STEAUA NORDULUI Botoșani organizează în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie un eveniment festiv sâmbătă, 19 septembrie 2015, ora 11,00, eveniment susținut prin proiectele cu finanțare nerambursabilă ,,Steaua Nordului” de către Consiliul Local Botoșani și ,,Concurs Național de Literatură*Editare de carte” de către Consiliul Județean Botoșani.

În prima parte se vor acorda medaliile STEAUA NORDULUI (emisiune din argint Monetăria Statului) unui grup de personalități ale culturii botoșănene pentru întreaga activitate- Gheorghe Median, Marieta Baciu, Cezar Amitroaei, Steliana Băltuță, Georgică Manole, Silvia Lazarovici și Victor Teișanu.

În partea a doua a programului își vor primi premiile Concursului Național de Poezie și Epigramă STEAUA NORDULUI 2015 scriitorii laureați din țară și din Republica Moldova.

 • INVITAȚI SPECIALI:
  Lector univ. dr. BOGDAN COJOCARU- bariton
  Lector univ. dr. BRÎNDUȘA TUDOR- pian
  Universitatea de Arte ,,GEORGE ENESCU” lași
 • Poeta PAULA ROMANESCU- București
 • MARIANA ICHIM- interpret vocal
 • Corul ,,Enesciana” al Asociației Culturale ,,Fioravante”
  dirijor MIREL AZAMFIREI

Sponsori eveniment: HOTEL RAPSODIA și SC MICROBUZUL SRL Botoșani

Prezentatoare: ANA-ELISABETA FLORESCU

Organizatorii adresează în mod public mulțumiri d-lui Gheorghe Ciobanu, d-nei dr. Tamara Ciofu, d-lui Cătălin Flutur, d-lui director al muzeului, Aurel Melniciuc, d-lui director Mihai Balan de la Microbuzul SRL, d-lui director Ion Istrate de la revista ,,Luceafărul” și colegilor de la cenaclul ,,Ion Pillat” inițiat de către profesorul Petruț Pârvescu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.