Spread the love

 


Asociația B-Right Media, în colaborare cu Centrul Europe Direct Botoșani și Consiliul Județean al Elevilor, organizează un eveniment de amploare cu și pentru tineri. Este vorba despre Conferința Județeană Interdisciplinară „Pentru TINEri”, ce se va desfășura miercuri, 30 august, la Hotel Rapsodia, începând cu orele 10:00. 

Evenimentul face parte dintr-un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani și este realizat în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoșani și cu Consiliul Județean al Elevilor.

Organizatorii își propun crearea unei punți de legătură între tineri și factorii de decizie la nivel local, din domeniile propuse de Strategia Națională pentru Tineret 2015-2020: cultură și educație non-formală; sănătate, sport și recreere; participare și voluntariat; muncă și antreprenoriat; incluziune socială pentru tinerii aflați în situații de risc.

Va fi creat un cadru pentru dialog structurat în domeniul tineretului, va fi elaborat un instrument de lucru la nivel județean în domeniul tineretului, reprezentat de studiul “Tineretul botoșănean – tendințe oportunități, perspective” și va fi înființată o rețea informală de informare în domeniu. Acest studiu va cuprinde o analiză diagnostic a domeniului tineret în județul Botoșani în anul 2017, precum și propuneri de linii strategice și de acțiuni concrete pentru contracararea problemelor identificate.

Sunt așteptați să participe tinerii și lucrătorii de tineret din municipiul și județul Botoșani, interesați de discuții într-un cadru relaxat despre problematica tineretului și de workshop-uri nonformale aplicate pe domenii de interes. Evenimentul este deschis oricăror participanți, indiferent de etnie, gen, nivel de studii sau orice alte criterii discriminatorii.

Participarea este gratuită, în limita celor 69 de locuri disponibile. Pentru înscriere, este suficientă completarea unui formular ce poate fi găsit cu ușurință pe pagina de Facebook Asociația B-Right Media – Centrul de Voluntariat sau pe grupurile “Pentru TINeri” și “ONG Botoșani – rețea informală”, lansate în cadrul proiectului.

Asociația B-Right Media este un ONG din Botoșani cu șapte ani de experiență în proiecte locale, naționale și internaționale, recunoscut în comunitatea botoșăneană ca principal promotor al voluntariatului și al educației nonformale, furnizor acreditat de servicii sociale, organizator de evenimente de tradiție și centru informal de resurse pentru ONG-uri.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170821_102206.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170821_102206-150x150.pngRoxana AiacoboaeiComunicate de presaEvenimenteInformatii UtileONG-uri din Botosaniasociatia b-right media,conferinta,eveniment,tineri
  Asociația B-Right Media, în colaborare cu Centrul Europe Direct Botoșani și Consiliul Județean al Elevilor, organizează un eveniment de amploare cu și pentru tineri. Este vorba despre Conferința Județeană Interdisciplinară 'Pentru TINEri', ce se va desfășura miercuri, 30 august, la Hotel Rapsodia, începând cu orele 10:00.  Evenimentul face parte dintr-un...