Enigma zilei: De unde a început tornada de la Hăneşti? Vezi imagini indedite cu tornada!

enigma-zilei-de-unde-tornada-de-la-hanesti
Sursa Foto: Mihai Matei

Acoperisurile mai multor case din satul botosanean Hanesti au fost smulse si purtate zeci de metri prin aer de o tornada neidentificata care a rupt copaci si retele electrice si totul in mai puţin de 20 de minute.

Chemati de urgenta reprezentantii judetului au inceput imediat interogatoriile pentru descoperirea faptasului care se face responabil de lasarea nesupravegheata a tornadei si a circumstantelor in care a avut loc nefericitul incident. Astfel conform martorilor specializati din localitate tornada ar fi fost in stare de ebrietate deoarece citam: „Din colo o inceput shhh… un con cu…cu varfu in jos. Shh… cum mergea? Mergea cand asa cand il vedeam dupa aia nu il vedeam ca era la sol cand ploua… mergea asa si asa si apoi a luat-o pi iaz!”

Sursa Video: Botosaneanul.ro

In aceeasi localitate o femeie s-a trezit in curte cu acoperisul unei alte case adus de vant de la peste 150 de metri. Femeia s-a plans autoritatilor ca ea si-ar fi dorit alt acoperis vazut pe tocmai.ro dar nu ar fi creut ca transportul este gratuit chiar si pentru asa ceva.

Intre timp reprezentantii judetului sunt la fata locului si inca preiau sutele de declaratii de la martorii oculari care au incercat sa-si dea cu parerea cu privire la evenimentul petrecut astazi la Hanesti si imprejurimi. Motivul pentru care se pare ca investigatiile merg anevoios este faptul ca nu s-a reusit identificare sexului tornadei respectiv daca era un el sau o ea, majoritatea declaratiilor fiind contradictorii in acest sens.

UPDATE: In urma cu cateva minute am primit pe adresa redactiei un video in exclusivitate cu imagini ce surprind tornada de la Hanesti. (VEZI VIDEO DE MAI JOS)

NOTA: Acest articol este un pamflet şi va fi tratat ca atare, orice asemănare cu persoane, situaţii sau clădiri din realitate este pur întâmplătoare. Articolul este nerecomandat celor fara simtul umorului si face parte din campania “Botosaniul Zambeste”.

VEZI SI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.