Elevi olimpici performeri la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoşani

elevi-performeri-la-liceul-de-arta-stefan-luchian

Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, Artă Vocală și Studii Teoretice, pentru clasele IX-XII, a fost găzduită la Baia Mare, în perioada 3 – 6 aprilie 2014, de unde elevii Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani, s-au întors cu distincții valoroase.

La secțiunea PIAN, clasa a X-a, MACSIM JEFERRY, profesor coordonator ANA MARIA SOROCAN, a obținut PREMIUL I, cu un total de 100 de puncte. HRIȘCĂ IOANA ISABELA , clasa a XII-a, profesor coordonator STELA ȘERPEANU a urcat pe podium cu PREMIUL III. CHELĂRESCU ALIN CONSTANTIN, clasa a XI-a, profesor coordonator STELA ȘERPEANU, a obținut diplomă de participare.

Concurând cu un număr de 48 de concurenți , HRIȘCĂ DIANA, CHITARĂ, clasa a X-a, profesor coordonator CARMEN COJOCARIU, a obținut MENȚIUNE, iar MATEI DENIS , clasa a X-a, CONTRABAS, profesor coordonator GIGEL ȘOBACHI, a obținut diplomă de participare.

În cursa premiilor, s-au inscris ANTONEAC SEBASTIAN, CLARINET, clasa a IX-a , coordonat de profesorul PETRICĂ SÎIA, obținând PREMIUL II, DAYANA IACOB și ALEXANDRA MAHU, ambele în clasa a IX-a, studiind FLAUTUL, cu profesorul coordonator ALINA NICOLETA COJOCARIU, fiind distinse cu MENȚIUNE, dintr-un total de 77 de concurenți.
==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

One thought on “Elevi olimpici performeri la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoşani

  1. Recitind articolul, am văzut greșeala: ”ANTONEAC SEBASTIAN, CLARINET, clasa a IX-a , coordonat de profesorul PETRICĂ SÎIA, obtinând PREMIUL III”. Acest elev A OBȚINUT PREMIUL II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.