„E creativ acasă” – Festivalul moldovenilor migranți duminică la Edineț

e-creativ-acasa-festivalul-moldovenilor-migranti-duminica-la-edinet

Duminică, 21 august in Nordul Republicii Moldova, la Edineț, va avea loc FESTIVALUL MOLDOVENILOR MIGRANȚI! intitulat „E creativ acasă.” in care participantii sunt invitati să sărbătoreasca alaturi de organizatori Zilele Diasporei.

Centrul NEXUS Edineț și-a propus să cheme toți migranții creativi acasă. Iar aceștia au acceptat cu mare drag. Pentru că își iubesc țara, sunt creativi și pentru că le este dor de meleagurile natale.

MUZICA LIVE:
LEXEM BAND din România. Doi dintre membrii trupei sunt originari din Edineț. Băieții au acceptat provocarea organizatorilor și pentru prima dată vor susține un concert în Republica Moldova.

HEART DROPS – trupa autohtonă de rock din Edineț

ATELIERE DE CREAȚIE: În timp ce părinții se vor delecta cu muzică, cei mai mici vor avea posibilitatea să participe la diferite ateliere de creație.

TÂRGURI ȘI EXPOZIȚII DE LUCRURI CONFECȚIONATE MANUAL DE PERSOANE CU NEVOI SPECIALE: Genți, obiecte artizanale din lemn, bijuterii etc

LANSARE ȘI VÂNZARE DE CARTE: Iulia Tănase, fostă profesoară, revenită de curând din Israel, lansează cartea pentru copii ”Micii mei amici”

MÂNCARE ȘI MULTĂ DISTRACȚIE

PROIECȚIA FILMULUI CULORILE de Viorica Meșină

Intrarea: 25 de lei moldovenesti
Locul: Insula din Parcul Vasile Alecsandri, orașul Edineț
Ora: 19:00 – 23:00

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.