Spread the love

dubla-lansare-album-folk-din-pana-mea-2-alchimie

Duminica, 26 iunie, incepand cu ora 19:00 va avea loc la pensiunea Olimp din Botosani o lansare a albumului colectiv folk din pana mea 2, produs al asociatiei FAIR Play, album integral pe versurile poetului Sorin Poclitaru.

Un alt produs al asociatiei FAIR Play care va fi lansat este albumul Alchimie al lui Marius Matache, si cartea de poezii de dragoste a lui Sorin Poclitaru „de dragoste.propriu zis”. In recital vor mai fi Stefania Iacob si tanarul cantautor Vlad Calimandriuc, din Botosani.

Evenimentul va avea loc incepand cu orele 19:00 la Pensiunea Olimp, Str. Vanatorilor Nr.6, Botosani (in apropierea Salii Polivalente Elisabeta Lipa). Pentru bilete lasati un mesaj pe facebook, pretul unui bilet este de 20 lei.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/06/dubla-lansare-album-folk-din-pana-mea-2-alchimie.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/06/dubla-lansare-album-folk-din-pana-mea-2-alchimie-150x150.jpgOvidiuArtisti localiConcerteDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalePromovariStefania Iacobalbume,Botosani,carte,folk,lansare,Marius Matache,Olimp,pensiuni,Sorin Poclitaru,Stefania Iacob,Vlad Calimandriuc
Duminica, 26 iunie, incepand cu ora 19:00 va avea loc la pensiunea Olimp din Botosani o lansare a albumului colectiv folk din pana mea 2, produs al asociatiei FAIR Play, album integral pe versurile poetului Sorin Poclitaru. Un alt produs al asociatiei FAIR Play care va fi lansat este albumul...