”Dragostea arde…calorii” în luna februarie la Uvertura Mall

dragostea-arde-calorii-luna-februarie-uvertura-mall

În luna iubirii, Uvertura Mall a pregătit multe activități dedicate îndrăgostiților, cu premii fabuloase și concursuri haioase.

De Valentine s Day, destinația de shopping și petrecere a timpului liber îi invită pe botoșăneni și nu numai să combine pasiunea pentru cumpărături cu cele mai frumoase sentimente și pot câștiga o vacanță de vis la Veneția.

În perioada 1-12 februarie 2016, toți clienții Uvertura Mall care fac cumpărături de minim 100 lei din colecțiile brandurilor preferate vor participa la tombola iubirii. 20 de norocoși, desemnați prin tragere la sorți, vor intra în ”Cursa Dragostei” care va avea loc pe 14 februarie, începând cu ora 14:00, la etajul 4 al centrului comercial.

”Cursa Dragostei” va supune cele 20 de cupluri la testul ”Cât de bine îți cunoști partenerul?”, iar primele 5 cupluri care vor obține cel mai mare punctaj vor ajunge în finală. Finaliștii vor participa la concursul ”Dragostea arde…calorii”, iar cel care va obține recordul numărului de calorii arse pedalând pe o bicicletă staționară, timp de 10 minute, va câștiga o vacanță în una dintre cele mai romantice metropole ale lumii, Veneția.

Amorezii vor beneficia de transport cu avionul și vor putea să își celebreze dragostea timp de 3 zile în ”orașul de pe ape”.

De Valentine s Day, dragostea va pluti în aer la Uvertura Mall, iar botoșănenii îndrăgostiți sunt așteptați de Cupidon cu cadouri. Mai mult de atât, pentru cupluri se pregătește și un concurs pe Facebook. Ele se pot fotografia alături de Cupidon în locul special amenajat la etajul 3 din Uvertura Mall, postând ulterior imaginea pe rețeaua de socializare cu hashtagul #CupidonLaUverturaMall. Concursul se desfășoară doar pe 14 februarie, iar câștigătorul desemnat prin random.org va primi două invitații la film.

Regulamentul complet al campaniei se găsește pe site-ul uverturamall.ro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.