Spread the love

Două familii din Pădureni (comuna Șendriceni) și Păltiniș au fost păgubite de foc de cca. 60.000 de lei. La atât se ridică valoarea pagubelor înregistrate în urma celor două incendii care le-au cuprins, luni, 03 iulie a.c., locuințele.

Dacă la Pădureni, incendiul a fost generat, cel mai probabil, în urma producerii unui scurtcircuit electric, la Păltiniș, bucătăria de vară a luat foc din cauza unui sistem de încălzire defect. Pentru stingerea celor două incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 39 de pompieri militari și voluntari. Pompierii au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 350.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/incendiu-de-vegetatie-uscata-la-lunca.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/incendiu-de-vegetatie-uscata-la-lunca-150x150.jpgOvidiuDiverseIncidenteInformatii UtileLocaleBotosani,foc,incediu,Padureni,Paltinis,Sendriceni
Două familii din Pădureni (comuna Șendriceni) și Păltiniș au fost păgubite de foc de cca. 60.000 de lei. La atât se ridică valoarea pagubelor înregistrate în urma celor două incendii care le-au cuprins, luni, 03 iulie a.c., locuințele. Dacă la Pădureni, incendiul a fost generat, cel mai probabil, în urma...