Dorohoian prins cu acte auto false, anchetat!

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat în trafic un cetăţean român care a prezentat la control o asigurare obligatorie tip carte verde emisă pe numele unei alte persoane.

În ziua de 3 ianuarie  a.c., în jurul orei 17.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Fundu Herții, judeţul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, condus de Costel S., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto a prezentat asigurarea obligatorie tip carte verde, care era eliberată pe numele unei alte persoane decât cea înscrisă în cartea de identitate a autovehiculului.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o altă persoană, care l-a asigurat că toate documentele sunt în ordine.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Facebook Comments

2 thoughts on “Dorohoian prins cu acte auto false, anchetat!

  1. Va urmaresc de ceva vreme aceasta pagina, si acum la inceput
    de an, vreau sa aveti multa sanatate, putere de munca in continuarea paginii dvs..

    Va astep si pe https://calendar-ortodox.com/, un sait care poate fi folositor celor ce cauta despre sfantul zilei si nu detin un calendar
    aproape. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.