Donaţii din partea Ador pentru mai multe familii nevoiaşe din judeţ

donatii-din-partea-ador-pentru-familii-nevoiase

Asociatia pentru Protectia Animalelor Ador a donat saptamana aceasta mai multor familii nevoiase din satele Vorona, Mileanca, Ripiceni, Copalau, dar si din orasul Botosani pachete cu paturi, perne, pilote si jucarii pentru copii.

„Obiectele donate au fost la randul lor primite ca donatii de asociatia noastra de la iubitorii de animale si de oameni din Europa, si suntem bucurosi ca am putut aduce un zambet de multumire pe chipul mai multor persone pe care societatea le uita cateodata.

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat semnalandu-ne cazurile care au nevoie de ajutor si tuturor celor care s-au implicat activ in impartirea acestor donatii.

Si pe viitor Asociatia Ador se va implica, ca si pana acum, in activitati umanitare care se extind si dincolo de sfera protectiei animalelor. Daca oricare dintre dumneavoastra cunoasteti cazuri de familii care ar putea beneficia de ajutorul nostru si de astfel de donatii care, desi in cantitati reduse, pot fi binevenite la nevoie, va rugam sa ne contactati.

In continuare colectam si donatii din partea persoanelor cu suflet mare din oras care sunt dispuse sa ajute pe acei mai putin norocosi decat ei. Aceasta campanie nu are termen limita. Pentru a semnala cazuri de familii care pot beneficia de donatiile stranse sau pentru a oferi ajutoare de orice fel semenilor nostri, va rugam contactati pe colega noastra: Melinte Anca 07446322875.”– au specificat membrii ADOR printr-un comunicat primit la redactie.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.