Spread the love

donatie-de-hrana-aproximativ-o-luna-batranii-de-la-trusesti

Să ai conștiința problemelor existente în societate și să ai convingerea că, dacă te implici, viața comunității se poate îmbunătăți. Să duci o politică pentru oameni, o politică a faptelor, pentru că faptele sunt grăitoare atunci când îți asumi să mergi pe un drum al normalității. Pe aceste considerente, noul Birou constituit al tinerilor liberali de la nivelul județului Botoșani și-a propus să promoveze acțiuni a căror politică să mizeze pe identificarea și evidențierea neajunsurilor unor categorii de oameni ce nu pot viețui cu promisiuni.

Sprijinirea bătrânilor din Centrul de la Trușești a reprezentat o mână întinsă într-un moment în care finanțarea din partea autorităților este precară, demersurile sunt consemnate doar pe hârtie, presupusa preocupare este revendicată prin interpelări și comunicate de presă cu unic scop de câștigare a capitalului de imagine, iar grija zilei de mâine apasă tot pe umerii conducerii acestei instituții.

Sâmbătă, 5 martie 2016, cu resurse financiare proprii, membrii BPJ al TNL Botoșani, alături de președintele Caesar Huțanu, au asigurat un necesar de hrană pentru aproximativ o lună pentru cei peste 50 de beneficiari ai Centrului de bătrâni de la Trușești, constând în alimente de bază (cartofi, făină, zahar, ulei, conserve de pate și pește) si fructe (mere, banane, portocale). Și pentru că luna martie este luna în care dăruim doar pentru a primi în schimb un zâmbet, tinerii liberali au împărțit pachete cu fructe, produse de patiserie și câte un mărțișor simbolic fiecărui bătrân din centru.

“Demersul nostru de astăzi reprezinta o picatura intr-un ocean, insa cu siguranta reușim sa tragem un semnal de alarmă că problemele reale sunt în teritoriu și nu în spatele unui birou, că acești bătrâni și-au făcut datoria față de societate prin munca de-o viață și că acum e rândul celor ce au în mână responsabilitatea să și-o facă pentru bunul mers al instituțiilor. Ne-am însușit îngrijorarea angajaților centrului care primesc cu scepticism promisiuni de finanțare și vom încerca să îi sprijinim în continuare”, a declarat Caesar Huțanu, președintele județean al TNL Botoșani.

Demersul de astăzi face parte dintr-un proiect amplu de acțiuni pe care noul BPJ al TNL Botoșani și l-a asumat o data cu validarea de către conducerea centrală in ianuarie 2016.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/03/donatie-de-hrana-aproximativ-o-luna-batranii-de-la-trusesti.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/03/donatie-de-hrana-aproximativ-o-luna-batranii-de-la-trusesti-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocalebatrani,Botosani,centru,donatii,partide,PNL,TNL,Trusesti
Să ai conștiința problemelor existente în societate și să ai convingerea că, dacă te implici, viața comunității se poate îmbunătăți. Să duci o politică pentru oameni, o politică a faptelor, pentru că faptele sunt grăitoare atunci când îți asumi să mergi pe un drum al normalității. Pe aceste considerente,...