Spread the love
  • 2
    Shares

Fustitele si rochitele pe biciclete revin la Botosani intr-o plimbare prin oras pentru a incuraja un sport sanatos si frumos! Parada va avea loc joi, 13 iulie 2017 incepand cu ora 17 si va avea plecare din fata Primariei Botosani.

Evenimentul „Skirt Bike” ajunge pe astazi la cea de-a doua editie la Botosani atunci cand botosanencele se vor intalni incepand cu ora 17 in fata primariei. Parada isi propune sa incurajeze reprezentantele sexului frumos sa renunte la masini si sa isi arate zilnic gratia pe doua roti.

La final, în parcarea magazinului Botoșani, te așteaptă o tombolă cu multe premii pentru tine dar mai importantă e distracția. Botosanencele vor putea castiga produse AVON, trei abonamente oferite de Anvi Center, 20 de perechi de cercei oferiti de Sierra, un premiu la alegere: litere decorative, un set de pahare sau o pereche de papucei oferit de „Handmade with love” by Ștefania Cical, precum si marele premiu o bicileta Pegas. Apa va fi asigurata de  Aqua Carpatica.

La ora 18.00 va începe plimbarea pe traseul: Primărie – str. Cuza Voda – Casa Sindicatelor – str. Marchian – Liceul de Artă – Botoșani Shopping Center – Calea Națională – Parcarea Magazinului Botoșani.

Sursa Foto: Skirt Bike Botoşani

In anii ’20, Mita Biciclista, prima femeie din Romania vazuta pe bicicleta, facea ciclism prin Bucuresti pentru a-si mentine silueta. Azi, la aproape 100 de ani distanta, toate aceste fete s-au adunat pentru a spune lumii intregi ca feminitatea trebuie pastrata in orice situatie.

Fenomenul SkirtBike este o manifestare cultural-fashionistă, un manifest pentru frumusețea pe bicicletă, o promenada feminină la care fustele sau rochiile sunt ținuta recomandată!

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/domnite-in-fustite-pe-biciclete-astazi-la-botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/domnite-in-fustite-pe-biciclete-astazi-la-botosani-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovaribiciclete,bicicliste,Botosani,femei,fete,fuste,rochii,Skirt Bike
Fustitele si rochitele pe biciclete revin la Botosani intr-o plimbare prin oras pentru a incuraja un sport sanatos si frumos! Parada va avea loc joi, 13 iulie 2017 incepand cu ora 17 si va avea plecare din fata Primariei Botosani. Evenimentul „Skirt Bike” ajunge pe astazi la cea de-a doua...