Spread the love

distinctii-asociatiile-partenere-activitatile-tineret-djst-foto-video

Joi, 5 decembrie 2013, incepand cu ora 18:30 Hotel Rapsodia – Sala Eminescu a gazdui proiectul „AS-TIN- Seara voluntarilor” de marcare a Zilei Internaţionale a Voluntarului şi de oferire a distincţiilor pentru asociaţiile partenere în activităţile de tineret ale Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Botoşani în anul 2013.

Evenimentul a reunit mai multe oganizatii din oras care si-au organizat si stand-uri de prezentare. Programul a inclus prezentarea fiecarei asociatii prezente la targ, decernarea de premii si distrinctii, lansarea Calendarului ONG 2013 si premierea celei mai mari actiuni de voluntariat de anul acesta si anume campania de ecologizare Let`s Do It, Romania!” 2013.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-12-05 SEARA VOLUNTARILOR) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/12/distinctii-asociatiile-partenere-activitatile-tineret-djst-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/12/distinctii-asociatiile-partenere-activitatile-tineret-djst-foto-video-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDiverseInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniBotosani,Directia Judeteana pentru Sport si Tineret,DJST,ONG,proiecte,Seara Voluntarilor Botosaneni,tineri,voluntari,voluntariat,Ziua Internationala a Voluntarului
Joi, 5 decembrie 2013, incepand cu ora 18:30 Hotel Rapsodia – Sala Eminescu a gazdui proiectul „AS-TIN- Seara voluntarilor” de marcare a Zilei Internaţionale a Voluntarului şi de oferire a distincţiilor pentru asociaţiile partenere în activităţile de tineret ale Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Botoşani în anul 2013. Evenimentul...