Spread the love

Campania electorală a început oficial astăzi, vineri, 9 noiembrie la ora 00:00. Botoşănenii s-au săturat să voteze partide, să voteaze mai mult din ură, s-au săturat de politicieni şi de minciunile lor. De fiecare dată în aprorpierea oricărei campanii electorale avem peţitori, mereu aceiaşi, indiferent de cine e la putere, cum vin pleznind de sănătate, bronzaţi, bine îmbrăcaţi şi cu conturile la fel de pline ca înainte de “vacanţa”-parlamentară-, să ne înveţe pe noi cum e treaba cu “democraţia” şi să ne pregătească de călăreală pentru un nou sezon de vânat proşti!

În România, turnătorii, penalii, incompatibilii, incompetenţii se instalează de voie pe locuri elegibile, când au influenţă şi bani. Ei şi partidele lor pleacă de la premisa că electoratul înghite orice, iar votul îi purifică, aleşii ieşind din urne, ca nişte prunci din cristelniţă. Şi au dreptate: fără filtrul partidelor şi alegători exigenţi, purificarea reală, pe care votul ar putea-o opera la nivelul clasei politice e scris să nu mai aibă loc.

O dovadă de dispreţ faţă de cetăţenii oricarui judeţ este şi faptul că de cele mai multe ori li se pune în faţă tot felul de candidaţi ce nu numai că nu au nici o legătură cu judeţul respectiv dar nu au ridicat un pai pentru locuitorii săi. Este o nouă dovadă că si botoşănenii sunt luaţi drept proşti de liderii lor politici.

Adevarata problemă în România este aceea că participarea masivă a electoratului îi sperie pe politicieni. Lor nu le place lupta dreaptă, pentru că ştiu că nu se pot baza decât pe credinţa celor pe care îi pot cumpara. Şi de ani de zile nu fac decât să evite dezbaterea politică deschisă, atât în viaţa publică cât şi în interiorul partidelor.

Oamenii au ajuns la capătul puterilor şi nu mai speră decât la o schimbare radicală a clasei politice actuale sau la o minune pentru a scăpa de sărăcie. Botoşănenii doresc parlamentari care atunci când se vor duce în parlament să facă ceea ii vor spune oamenii care l-au ales, nu partidele. Parlamentari care să se bată pentru a face ceva concret pentru Botoşani şi nu doar pentru a freca menta acolo sau sa stea ca boii şi vacile în bănci să nu aibe un cuvânt de spus în 4 ani de mandat.

Începând de astăzi timp de 30 de zile redacţia 4Botosani.ro va lansa cea mai amplă campanie de informare pentru cetăţenii acestui judeţ intitulată simbolic: „Din respect pentru botoşăneni – Nu cerşi votul lor… câştigă-l!”.

Această campanie mai are şi scopul de a atrage atenţia candidaţilor care doresc să prindă un un loc de senator sau deputat de Botoşani că avem şi botoşăneni care vor să voteze în cunoştinţa de cauză. Botoşanenii nu mai vor campanii cu circ şi pâine sau pomenii electorale ci vor să vada o campanie corectă cu cât mai multe dezbateri politice constructive şi confruntări între candidaţi pentru a vedea cine le merită cu adevarat votul – respectiv cine îi va reprezenta în următorii 4 ani.

Dacă doriţi să fiţi alături de noi în această campanie vă aşteptăm să ne susţineţi pe pagina de facebook:
Din respect pentru botoşaneni – Nu cerşi votul lor… câstigă-l!” precum si pe eventul creeat special în acest scop. Aşteptăm alături de noi în acest demers şi alte publicaţii media din mediul online sau nu, ong-uri din Botoşani precum şi cetăţeni responsabili ai acestui judeţ.

Din respect pentru botoşăneni, stimabile candidat, Nu cerşi votul lor…  câştigă-l! Votul nu este o marfă!

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/11/din-respect-pentru-botosaneni-nu-cersi-votul-lor-castiga-l.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/11/din-respect-pentru-botosaneni-nu-cersi-votul-lor-castiga-l-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDin respect pentru botosaneniDiverseInformatii UtileLocalePromovarialegeri,alegeri locale,Botosani,campanie electorala,Campanii 4Botosani,candidati,parlamenta