“Destrăbălare cu Motocicliști” în perioada 26-27 august la Agafton

destrabalare-cu-motociclisti-perioada-26-27-august-la-agafton

MC TRUST ROMANIA pune Botosaniul pe harta distractiei moto! Pentru prima oara de la infiintarea Trust MC PC Botosani , incercam sa adunam toti motociclistii, indiferent de motocicleta, toti prietenii, toti iubitorii de rock si toti curiosii la Agafton, pe 26-27 august!

“DESTRABALARE CU MOTOCICLISTI” va incerca sa suplineasca lipsa concertelor rock in Botosani, lipsa atmosferei de distractie pe doua roti si indiferenta unor lideri locali fata de cei care vor sa fie altfel.

„CE VA OFERIM?! Doua zile de muzica live, socializare la foc de tabara, bere ieftina si buna, concursuri noi si amuzante, premii substantiale, mancare la preturi decente, o ciorba de fasole cu afumatura din partea noastra, dar mai ales prietenie si respect! Cazarea se face in Tabara Agafton contra sumei de 50 RON/zi, cu mic dejun inclus!

Accesul in incinta taberei se va face contra sumei de 15 RON pentru ambele zile! Cu ajutorul sponsorilor generosi, care nu sunt putini, aceasta prima editie a “Destrabalarii cu motociclisti” va primi oaspeti din toata Romania si de peste hotare. Hai sa lasam prejudecatile si filmele cu motociclisti si vino alaturi de noi pentru rock, pentru motoare si pentru Botosani!!!” au declarat organizatorii evenimentului.

Sambata 27 August va avea loc concertul celor de la BlackOut Band care vor canta impreuna cu baietii de la Funkfara.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.