Spread the love

Cuprins:

1. Despre acest document
2. Reguli de utilizare si acces
3. Reguli de securitate
4. Reguli privind revanzarea si redistribuirea serviciilor si a continutului
5. Modificari ale serviciilor oferite
6. Legaturi
7. Reguli privind protectia datelor
8. Absolvirea de raspundere
9. Limitari ale raspunderii


1. Despre acest document

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza si accesa paginile de internet gazduite la domeniul www.4Botosani.ro, denumite in continuare generic “site”. Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site (prin intermediul unui browser web sau al altor programe gen boots, spideri, sau orice aplicatie care poate accesa acest site). Prin termenul “echipa” se intelege o referire la persoanele care administreaza, editeaza, modereaza sau colaboreaza cu acest site. Aceasta opera este pusa la dispozitie sub Licenta Atribuire-Necomercial-FaraModificari 3.0 Romania Creative Commons.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea echipei sau a colaboratorilor sai. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de echipa sau de autorii materialelor puse pe site (in functie de caz). Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.


2. Reguli de utilizare si acces:

Este oferit acces liber la acest site si aveti permisiunea sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul prealabil al echipei.
Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor.
Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:

 • violand legile in vigoare;
 • incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

Se permite folosirea exemplelor de cod specificate in acest site pentru scop didactic, personal sau comercial, dar nu se permite folosirea exemplelor sau a informatiilor de pe acest site in scopuri care contravin legilor in vigoare (cum ar fi pentru a efectua atacuri asupra altor site-uri sau in scopuri asemanatoare) sau pentru republicarea lor pe alte site-uri fara acordul scris al autorilor.

3. Reguli de securitate:

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site fara specificarea surselor si link catre materialul (pagina) original;
 • stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din paginile site-ului, sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua care gazduieste acest site, fara autorizatie;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua care gazduieste site-ul, prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau alte metode de atac.
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Echipa va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.


4. Reguli privind revanzarea si redistribuirea serviciilor si a continutului

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie prin intermediul site-ului.
Se permite folosirea exemplelor de cod specificate in acest site pentru scop didactic, personal sau comercial, dar nu se permite folosirea exemplelor sau a informatiilor de pe acest site in scopuri care contravin legilor in vigoare (cum ar fi pentru a efectua atacuri asupra altor site-uri sau in scopuri asemanatoare) sau pentru republicarea lor pe alte site-uri fara acordul scris al autorilor.
Preluarea de stiri, articole si alte informatii de pe acesti site este permisa in urmatoarele conditii:
– preluarea oricarui material, se face precizand sursa si avand link catre articolul aflat pe acest site.
– nu se poate prelua decat maxim 5 pagini (articole) fara un acord scris in prealabil de catre detinatorul acestui domeniu (site)
– preluarea codului sursa existent pe acest site este permis doar pentru studiu si distribuire in regimul licentei publice GNU GPL
– nerespectarea termenilor de mai sus duce la incalcarea expresa a legii nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

5. Modificari ale serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Nu suntem raspunzatori fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Ne rezervam dreptul de a schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.


6. Legaturi

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Nu garantam si nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora, si nu suntem responsabili in nici un fel de forma de continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.
Echipa site-ului nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.


7. Reguli privind protectia datelor

Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati echipa, partenerii si colaboratorii site-ului, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii Termenilor si conditiilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
Prelucrarea datelor cu caracter personal precum si drepturile persoanelor care contracteaza abonamente la site-ul acesta sunt supuse prevederilor Legii 677/2001. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Echipa isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.
Ne rezervam dreptul de a colecta informatii referitoare la utilizarea si accesarea paginilor site-ului si de a monitoriza accesul utilizatorilor pe site.
Inscriindu-va pe acest site, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a site-ului si sa primiti materiale informative despre produsele si serviciile oferite prin intermediul acestui site sau ale partenerilor sai prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS, telefon, RSS, forum etc) din patea echipei site-ului. Echipa se obliga sa respecte drepturile prevazute in Legea 677/2001 cu modificarile ulterioare si va utiliza baza de date pentru a trimite anunturi, pentru a va contacta telefonic si/sau electronic si pentru a realiza rapoarte statistice. declarati ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii 677-2001 privind dreptul de acces, de interventie si de opozitie precum si faptul ca acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisa adresata echipei site-ului, pe e-mail si/sau pe forum, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001.


8. Absolvirea de raspundere

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”. Echipa se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
 • Echipa nu ofera nici o garantie ca:
  (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
  (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
  (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
  (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele,
  (5) orice eroare de program va fi corectata.
 • Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.
 • Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la site-ul acesta, sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz echipa site-ului nu va fi responsabila pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul, sau pentru orice daune aduse tertelor parti.


9. Limitari ale raspunderii

Echipa site-ului nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca echipa a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul acesta;
(3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
(4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau
(5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Echipa site-ului nu va fi raspunzatoare in nici un fel pentru continutul scris de catre utilizatorii site-ului.
Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.
In cazul nerespectarii acestor conditii, echipa isi rezerva dreptul de a actiona in judecata datorita violarii legislatiei in vigoare privind drepturile intelectuale.

Facebook Comments