Depistaţi la volan fără permis de conducere

peste-un-kilometru-plase-monofilament-confiscate-politisti-frontiera-Stanca-Costesti

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Româneşti au întocmit dosare penale unor bărbaţi care au fost depistaţi în trafic conducând fără a avea permis de conducere sau cu permis de conducere falsificat.

  • * În data de 04 mai a.c., în jurul orelor 09.25, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Româneşti au oprit pentru legitimare şi control, în localitatea de frontieră Santa Mare, un moped, condus de cetăţeanul român Dumitru N., de 36 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • * În aceeaşi zi, în jurul orelor 16.30, un alt echipaj format din poliţişti de frontieră, care acţiona în cooperare cu un lucrător din cadrul Postului de Poliţie Santa Mare a oprit pentru control o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român Daniel L., de 25 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi.

La solicitarea docmentelor pentru control, conducătorul auto a precizat că nu are actele asupra sa, menţionând că are permis de conducere emis de autorităţile din R. Moldova.

Pe timpul verificărilor efectuate, s-a prezentat Neculai M., cetăţean român, care i-a înmânat conducătorului auto cartea de identitate, certificatul de înmatriculare al autovehiculului şi un permis de conducere emis de autorităţile R. Moldova, eliberate pe numele lui Daniel L.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere în Romania sau Moldova, iar permisul de conducere moldovenesc prezentat pentru control nu figurează în bazele de date din R. Moldova.

Pe numele lui Daniel L. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi uz de fals.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.