Demonstrație de Kangoo Jumps și Freestyler alături de Bella la mall (FOTO-VIDEO)

© Ovidiu Porohniuc 2015 - https://www.facebook.com/OvidiuPorohniucPhotography

Duminică, de la orele 16:00, botoșănenii avut ocazia sa participe la o demonstrație de Kangoo Jumps și Freestyler alături de antrenoarea Bella și tot in acest timp au aflat lucruri noi și interesante despre nutriție și alimentația copiilor de la Gabriela Lungu, tehnician nutriționist. Evenimentul a avut loc la etajul 4, în zona Food Court.

„La Uvertura Mall dorim să avem evenimente care să stimuleze botoșănenii atât mintal cât și fizic, să avem evenimente culturale, dar și evenimente care să îi ajute pe cei care își doresc să aibă grijă de ei, pe cei care vor să fie mereu în formă. De aceea am decis să facem aceste două evenimente în același sfârșit de săptămână.” A declarat Corneliu Marcu, directorul Uvertura Mall.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

 

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2015-03-15 Kangoo Jumps și Freestyler la mall) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.