Demersuri pentru realizarea unui nou proiect de investiție pe drumurile județene

oficialitatile-judetene-vizita-lucrarile-reparatie-drumuri-judet

Consiliul Județean Botoșani, prin președintele Florin Țurcanu, a mai făcut un pas în vederea realizării unui nou proiect de investiție pe drumurile județene. Astfel, în vederea contractării proiectului de reabilitare a DJ 208H, DN 28B-Copălău- Cerbu- Dracșani- DJ 297 pe o lungime totală de 7, 7 kilometri, președintele Consiliului Județean Florin Țurcanu a solicitat, prin repetate adrese către autoritățile centrale, reactualizarea inventarului public al județului, lucru realizat în ședința de Guvern din data de 9 octombrie 2013, prin modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1098/ 2011 privind atestarea domeniului public al județului Botoșani, precum și al municipiilor, orașelor și comunelor din județul Botoșani.

„Apreciem că toate etapele privind efectuarea investiției de reabilitare a DJ Copălău- Cerbu- Dracșani au fost realizate pentru ca, în cel mai scurt timp, să trecem la semnarea contractului de finanțare cu Agenția de Dezvoltare Nord- Est. Mă bucur că, în urma insistențelor la autoritățile centrale, Guvernul a aprobat reactualizarea inventarului public al județului, condiție obligatorie pentru a ajunge la semnarea și demararea investiției pe acest drum județean, investiție ce va contribui la crearea unei infrastructuri moderne”, a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Proiectul face parte din Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa 2, D.M.I. 2.1. și are o valoare totală de 20.079.708, 55 lei.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.