Degustare de vinuri duminică la Uvertura Mall

degustare-de-vinuri-la-uvertura-mall

Degustarea de vinuri va avea loc duminică, 11 august, de la orele 19:00, la etajul 4 al Uvertura Mall. Gama de vinuri propusă este una aparte, ce a fost realizată îmbinând cu măiestrie tradiția autentică şi principiile moderne ale viticulturii.

Câteva propuneri pentru pasionații, cunoscătorii sau simplii curioși care vor fi prezenți duminică la această degustare:
Ușor de recunoscut, Muscat-ul Ottonel are calitatea de a comunica cu rafinament legătura intrinsecă dintre podgorie şi soi. Renumit pentru parfumul floral caracteristic, acest soi metaforic numit şi “ambasadorul zonelor însorite”, poate fi un aperitiv elegant (când este sec), precum şi un desert excelent (când este demidulce). Roba vinului trece cu timpul, de la alb-verzui, la tinerețe, spre galben-pai, după o perioadă de învechire în sticle, când şi gustul se conturează mai evident.

Elegant, mătăsos şi la gust şi la aromă, vinul de Fetească Albă satisface gusturile cele mai rafinate. În anii buni, favorabili atacului de mucegai nobil, dă vinuri demiseci şi demidulci, de o savoare si arome inconfundabile. Feteasca Regală este un vin uşor, suplu, armonios, preferat de iubitorii de vinuri aromate demiseci, cu aciditate caracteristică Podgoriei Bucium şi postgust de caise coapte. Feteasca Neagră este un soi roşu autohton, care nu excelează prin culoare, dar impresionează prin aromele de fructe de pădure (coacăze, mure) la vinurile tinere şi aromă şi gust de ciocolată la vinurile vechi.

Acest eveniment este un mic pas. Uvertura Mall pregătește o surpriză de proporții oamenilor de cultură, pasionaților de artă şi cunoaștere din Botoşani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.