De 1 Iunie – Dăruiește o jucărie împreună cu Uvertura Mall

În perioada 30 mai – 1 Iunie, copii darnici au ocazia să facă fericiți alți copii. La Uvertura Mall colectăm jucării pentru Casa de copii „Elena Doamna”.

doneaza-jucarii

De Ziua Copilului, toți copii merită o bucurie, de aceea Uvertura Mall colectează jucării de la copii și părinții care înțeleg ce înseamnă bucuria de a dărui și le oferă celor care au nevoie să se simtă speciali de 1 Iunie.

De aceea Uvertura Mall vă invită să aduceți o jucărie, să oferiți șansa copilului dumneavostră de a dărui. Urna se va afla la parterul Uvertura Mall.

Pentru dărnicia lor copii care vor veni în acestă perioadă la Uvertura Mall vor avea o multitudine de posibilități de distracție.

Pe lângă consacratele locuri de joacă din Uvertura Mall, copii vor avea parte de FacePainting în toate cele 3 zile, sâmbătă vor asista la Best Dance – concurs de dans între grădinițe, duminică vor putea lua parte la cel mai distractiv Treasure Hunt și vor vor afla o parte din tainele Artelor Marțiale Isshinryu , iar luni au parte de o multitudine de surprize, concursuri și spectacole.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a Uvertura Mall.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.