Cursurile de IT pentru seniori, reluate la bibliotecă

cursurile-de-it-pentru-seniori-reluate-la-biblioteca

În săptămâna 9-13 martie, Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani va organiza prima serie a Cursurilor de IT pentru Seniori, din anul 2015. Intrat in tradiţia bibliotecii, cursul a ajuns la cea de-a 18-a ediţie.

La aceasta serie a cursului, vor participa 16 seniori, împarţiţi pe 2 grupe de lucru. Cursanţii vor începe studiul calculatorului de la 0, prima lecţie predată fiind utilizarea mouse-ului şi a tastaturii. La finalul săptămânii, seniorii vor şti care este modalitatea corectă de accesare a Internetului şi a motorului de căutare Google.

În total, in cadrul celor 22 de ediţii ale cursului, peste 350 de seniori au facut primii paşi în cunoaşterea calculatorului şi Internetului. În funcţie de cerinţe, s-au conceput şi cursuri pentru cei mai avansaţi, care au dorit să se iniţieze şi în utilizarea Facebook, a programelor de chat şi poştă electronică. Biblioteca a organizat şi cursuri de Excel.

Următoarea serie a Cursului de IT pentru Seniori, va fi organizată de Biblioteca Botoşani în a doua jumătate a lunii aprilie.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.