Cursuri de instruire pentru agenţii economici organizate de APM Botoşani

ajofm-botosani-seminarul-oferta-formativa-imbunatatita-centre-eficiente-office

Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani va organiza, începând cu luna martie 2014, o serie de cursuri de instruire destinate operatorilor economici din judeţul Botoşani având ca scop asigurarea îndeplinirii obligațiilor legale din domeniul gestionării deșeurilor.

Cursurile vor aborda teme specifice: legislaţia în domeniul gestiunii deşeurilor, gestionarea anumitor categorii de deseuri: uleiuri uzate, baterii şi acumulatori uzati, deseuri de echipamente electrice si electronice, întocmirea raportărilor, înregistrarea şi folosirea SIM, completarea chestionarelor statistice şi vor fi ţinute de specialiştii APM Botoşani.

La instruiri, care vor avea loc la sediul instituţiei şi vor fi gratuite, pot participa responsabilii de mediu din cadrul firmelor private şi de stat, în conformitate cu prevederile Legii nr. 211/2011, art. 22, alin3 privind deşeurile.

Participanţii îşi vor consolida cunoştinţele în ceea ce priveşte monitorizarea activitatilor de gestiune a deseurilor, elaborarea documentelor şi a raportărilor privind gestiunea deseurilor, inclusiv prin prezentarea unor studii de caz.

„Având în vedere problemele cu care ne confruntăm în activitatea zilnică în ceea ce priveşte modul de raportare al evidenţei deşeurilor şi al completării chestionarelor statistice ne-am propus să oferim oportunitatea de a participa la programe de instruire specifice şi de a discuta faţă în faţă cu specialiştii noştri neclarităţile pe care le au. Cei interesaţi se pot înscrie la sediul APM Botoşani până pe data de 15 martie 2014. La sfârşitul perioadei de instruire, persoanele înscrise vor primi o diplomă care va atesta participarea la instruirile în domeniul gestiunii deşeurilor.”, a declarat directorul executiv al APM Botoşani, dl. Eugen Mateciuc.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.