Spread the love

cursuri-de-film-si-televiziune-la-botosani

Mai multe cursuri de film si televiziune vor avea loc in Centru Vechi, cladirea de sticla de langa biserica Uspenia. Cursurile vor fi sustinute de:

  • LIDIA UJA, (actrita a Teatrului „Mihai Eminescu” si realizatoarea emisiunii „Nopti albe” de la Somax Tv Botosani)
  • ANDREI IVAŞC (de 17 ani realizator de emisini la radio si regizor film https://www.youtube.com/watch?v=qhb1LqxrHvE acest film scris si regizat de Andrei Ivaşc tocmai a fost nominalizat la festivalul „Filmul de Piatra”)

Cursul se adreseaza tinerilor de la 5 la 80 de ani. Un modul dureaza 3 luni. Sunt doua intalniri pe saptamana, marti si joi de la 16.30 la 17.30, in total in cele trei luni cursantii beneficiind de 24 intalniri.

Pe durata cursurilor se vor realiza diverse materiale filmate(cu scop didactic si de portofoliu), de la secvente scurte pana la film de scurt metraj.

Prima intalnire este marti, 23 septembrie la ora 16.30.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/09/cursuri-de-film-si-televiziune-la-botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/09/cursuri-de-film-si-televiziune-la-botosani-150x150.jpgOvidiuDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalePromovariactori,Andrei Ivasc,Biserica Uspenia,Botosani,Centrul Vechi,cursuri,jurnalism,Lidia Uja,Somax TV,televiziune,TV
Mai multe cursuri de film si televiziune vor avea loc in Centru Vechi, cladirea de sticla de langa biserica Uspenia. Cursurile vor fi sustinute de: -LIDIA UJA, (actrita a Teatrului 'Mihai Eminescu' si realizatoarea emisiunii 'Nopti albe' de la Somax Tv Botosani) -ANDREI IVAŞC (de 17 ani realizator de emisini la radio si...