Spread the love

cupa-scolilor-street-dance-etapa-judeteana-2-aprilie-botosani

12 județe își unesc forțele pentru a crea evenimentul anului în street dance, iar Botoșaniul nu poate lipsi!

Este un eveniment care se face o data pe an si e destinat tuturor copiilor din scoli si licee, care ia amploare de la an la an, in acest an fiind 12 orase in scrise in marea comeptitie. Marea finala tinandu-se la Bistrita pe data de 7 mai.

La editia de anul trecut echipele care ne-au reprezentat judetul s-au intors cu 2 premii, un loc 2 la Licee si un loc 3 la scoli.

Primul membru vine din Bucuresti, de la Trouble Dance Comnpany. Al 2lea jurat la etapa județeană din Botoșani este: Grig Alexa! (Soul Army Crew – Bucureşti). Al 3lea jurat la competitia judeteana Botosani este Mike David!Organizator: Vornicu Andrei – Cristian (G-Power Dance School)
Data: 2 APRILIE 2016
Ora: 17:00

CATEGORII:
1. SHOW PROPRIU
2. 1 VS. 1 HIP HOP

Categorie EXTRA:
1. 1 VS 1 DANCEHALL

S-au pus în vânzare biletele pentru Cupa Școlilor la Streetdance! Momentan sunt disponibile doar la Școala de dans G-Power, de luni pana vineri începând cu ora 16:00 pana la 22:00, in Uvertura Mall, etaj 2. În curând se vor vinde și în scoli/licee.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/03/cupa-scolilor-street-dance-etapa-judeteana-2-aprilie-botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/03/cupa-scolilor-street-dance-etapa-judeteana-2-aprilie-botosani-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalePromovariBistrita,Botosani,Cupa Scolilor la StreetDance,licee,scoli,street dance
12 județe își unesc forțele pentru a crea evenimentul anului în street dance, iar Botoșaniul nu poate lipsi! Este un eveniment care se face o data pe an si e destinat tuturor copiilor din scoli si licee, care ia amploare de la an la an, in acest an fiind 12...