Cupa Ligii: Viitorul – FC Botosani 8-6

imagini-meciul-fc-botosani-viitorul-3-1-foto-video

FC Botosani a pierdut in aceasta seara in optimile Cupei Ligii cu 8-6 dupa lovituri de la 11 metri, impotriva celor de la Viitorul Constanta, si a fost astfel eliminata inca din primul tur din Cupa Ligii. Aceasta partida a marcat astfel si primul meci oficial al botosanenilor dupa cantonamentul din Austria.

Partida a avut loc la Bucuresti pe stadionul din Giulesti. FC Botosani a jucat intr-un echipament nou, marca NIKE de culoare albastra cu rosu deschis in partea din fata.

Viitorul – FC Botosani a fost meciul care a deschis faza optimilor de finala din Cupa Ligii. Tot astazi se joaca si Brasov – Astra, de la ora 21.00, urmand ca pana luni sa se dispute si celelalte sase partide din aceasta faza.

Meciul a fost arbitrat de Illyeş Adrian (Ploieşti – Prahova), ajutat la cele doua tuse de Marica Mihai Marius (Bistriţa – Bistriţa Năsăud) si Badea Marius Florin (Ramnicu Valcea – Vâlcea).

La Viitorul debutat pe banca tehnica fostul portar Bogdan Stelea, care a fost instalat ca antrenor principal al echipei patronate de Gica Hagi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.