CUPA CHICAGO CLUB şi Karaoke cu premii la Uvertura Mall

cupa-chicago-club-karaoke-premii-uvertura-mall

Clubul de bowling si billiard Chicago Club din Uvertura Mall a gazduit pe 20 si 21 iulie, cel mai important concurs de biliard din zona Moldovei. „CUPA CHICAGO CLUB” a avut un fond total de premiere de peste 10000 lei. Competitia s-a desfasurat la Chicago Club, etajul 4 Uvertura Mall si a avut participanti din toata tara.

Concurentii au apreciat dotarile clubului care sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde. Reprezentantii Chicago Club si Uvertura Mall au declarat inca de la inaugurarea clubului de biliard si bowling ca vor organiza campionate nationale si ca doresc aducerea unei etape de campionat european de biliard in Botosani.

Marti, 23 iulie, la etajul 4 al Uvertura Mall a avut loc a 3-a editie de Karaoke cu premii. Cafeneaua Sofie’s gazduieste acest eveniment in fiecare marti seara incepand cu orele 20:30.

Tinerii din Botosani care vor sa se afirme prin calitatile vocale sunt prezenti in numar tot mai mare de la o editie la alta. Toti cei care au participat activ in cadrul acestei editii au fost premiati de clubul Chicago cu ore gratuite de biliard si bowling. Fiecare editie saptamanala pregateste premii speciale pentru participanti.

Uvertura Mall gazduieste si incurajeaza acest tip de evenimente in care tinerii se pot distra si pot socializa intr-un mediu placut, modern si organizat.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.