Cupa ambasadorului republicii Coreea, Stăuceni – Chișinău

cupa-ambasadorului-republicii-coreea-stauceni-chisinau-Botosani

Sâmbătă 07-11-2015, a avut loc pentru a doua oară la Stăuceni-Chișinău cea de-a șasea ediție a Cupei Ambasadorului Republicii Coreea. Concursul s-a bucurat de participarea sportivilor la toate categoriile de vârsta reprezentând cluburi din Moldova, Ucraina si Romania.

Competiția a fost organizata de Centrul de Limba si Cultura Coreeana „Se Jong” si Fundația „Calea Fericirii”, in cadrul Festivalului de Cultura Coreeana 2015, si s-a desfășurat pe terenul de baschet de la Colegiul Național de Viticultură și Vinificație din Stăuceni – Chișinău. La deschiderea Cupei Ambasadorului a participat diplomatul sud-coreean, turneul fiind deschis cu o luptă neobișnuită în 5 vs 5.

Clubul Sportiv TOTAL TAEKWONDO Botoșani a înscris în concurs un număr de 9 sportivi, ce au cucerit șapte medalii, dintre care o medalie de aur prin sportiva JESCU DARIA, 5 medalii de argint prin sportivii: MARGINEAN ANDRA NICOLE, GAVRILAS ANTONIOS, CORSEI IOANA, NAHARNIUC MIHAI FLORIN, CERVICESCU ROBERT, și o medalie de bronz prin sportiva HARABAGIU ELENA. Aproape de a obține medalia de bronz s-au aflat si sportivii CORSEI GEORGE ce a pierdut meciul la punctul de aur, FLOREA LIVIU nereușind să recupereze avantajul luat de sportivul advers în prima repriză.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.