Cum să-ţi petreci sfârşitul lumii la Botoşani – vezi aici cateva idei

Sfarsitul-Lumii-Botosani

Obsesia sfârşitului lumii, aşa cum a fost prezis de mayaşi, nu a rămas fără ecou la patronii botosaneni de localuri. Astfel, cei care vor supravieţui sfârşitului au multe opţiuni pentru a petrece vineri, 21.12.2012.

⇨ Intre orele 11.00 şi 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani puteti astepta o veste despre sfarsitul lumii  la cea de a III-a ediţie a Festivalului Coral-Concurs Interjudeţean „O, ce veste minunată!”.

Sunt invitate formaţii artistice din judeţul Botoşani din localităţile Avrămeni, Ştefăneşti, Dorohoi, precum şi din judeţele Suceava, Iaşi, Piatra-Neamţ, Vrancea, Galaţi, Bacău şi Brăila. De asemenea vor fi invitaţi şi din Republica Moldova, din Soroca, Bălţi, Drochia şi Glodeni. Vor fi acordate premii şi trofee omagiale: „Gheorghe Holca”, „Gheorghe Cojocaru” şi „Gheorghe Timofti”.

Mai apoi începând de la ora 17.00, va avea loc şi spectacolul extraordinar de muzică românească „De la Nistru până la Tisa”, cu Olga Ciolacu, Vasile de la Chişinău, Silvia Zagoreanu şi Lucia Spânu. Pe scenă vor urca Ansambluri de dansuri din Maramureş, Moldova, Ardeal şi Republica Moldova, Ansamblul de Cântece şi Dansuri Cişinău, Şatra.

⇨ Pentru impatimitii filmelor la Cinema Unirea puteti urmari vineri doua filme.

  • La orele 11, 13, si 15 – Hotel Transylvania:

„Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii – Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii – pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi – dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel şi… se va împrieteni cu Mavis.”

  • La orele 17 si 19 – The Dictator

„Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.”

Cei care doresc sa asiste la un spectacol realizat de micii artisti din Botosani sunt invitati vineri, 21 decembrie, de la ora 18.00, la Teatrul „Mihai Eminescu” la primul spectacol ce va fi pus în scenă de junorii grupului Cheia Sol. Spectacolul intitulat “Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun” este de fapt o poveste muzicală coordonată de Oana Pușcașu. Evenimentul se adresează mai cu seamă celor mai mici dintre botoșăneni, dar merită văzut și de bunicii și părinții care îi vor însoți pe pitici la teatru.

Distribuția spectacolului “Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun” este următoarea: Oana Tăbultoc, Alexandru Chiriac, Isabela Pamparău, Ioana Frăsinescu, Amalia Hrom, Andreea Prisacariu, Larisa Ailoaie, Gabriel Șobachi, Diana Mic, Ana Lhea Arcalianu, Alexia Pughiuc, Anamaria Apetrei, Patricia Șovan, Ayleen Ivasciuc, Cezara Noroc, Madalina Rusu si…Mos Craciun!

⇨ Pentru cei care doresc sa prinda sfarsitul pe gheata o pot face la patinoarul din Botosani de la Sala Polivalenta. De la ora 11:00 pana la ora 16:30, accesul la patinoar este 5 lei, iar de la ora 17:00 la ora 22:30, pretul este de 10 lei.

⇨ Pentru cei care doresc sa petreaca ultimile clipe ascultand muzica pot participa la Concertul celor de la Apocaliptic The Kryptonite Sparks de la Dallas Pub. Poate ultimul concert la care veti participa!

⇨ Daca va plac petrecerile puteti merge la Winter Holiday Party. Vineri 21 si poate Sambata 22  incepand cu ora 21:30 poti da startul vacantei de iarna in stilul Down Caffe!  Puteti participa la o petrecere „inghetata” alaturi de prietenii vostri intr-o atmosfera placuta !

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.