Cristi Popovici: „N-ar fi o surpriză imensă dacă noi am pierde jocul cu Steaua”

cristi-popovici-brasov-meci-curajos-sa-ne-impunem

Cristi Popovici, antrenorul  FC Botosani s-a declarat increzător in ;ansele elevilor sai de a obtine un rezultat pozitiv in confruntarea de duminica cu Steaua.

„E ușor în campionatul României când iese conducerea Stelei și declară că ei lucrează nu știu în ce mod și sunt foarte performanți. E ușor să spui asta când ai lotul cel mai bun, echipa cea mai bună, jucători la națională. Eu sper că la meciul de duminică o să arătăm că și noi ne antrenăm foarte bine și să arătăm că și noi până în momentul de față am avut rezultate demne de apreciat. Ne dorim foarte mult că la sfârșitul meciului să ne bucurăm de un stadion arhiplin.

E mai puțin relevant ce modificări vor fi în primul 11 al Stelei. Au cei mai buni jucători în lot, nu doar în echipă de bază. O schimbare la ei nu se simte. Nu știu cine e mai bun, Kapetanos sau Piovacari, Popa sau Iancu, e foarte greu, pentru că toți sunt jucători buni. Mi-aș dori ca jucătorii mei să prindă o formă bună la ora jocului.

N-ar fi o surpriză imensă dacă noi am pierde jocul cu Steaua. Ar fi foarte urât pentru noi ca scorul să ia proporții. Toți se gândesc acum că Steaua vine la Botoșani, își ia trei puncte și pleacă acasă. În schimb, o victorie a noastră cred că ar confirma că la Botoșani se vrea și se face ceva. Vrem să scoatem cât mai mult din acest meci şi să fim şi după acest joc tot în faţa lor în clasament. Ne dorim să plece lumea fericită de la stadion, să rămânem pe o poziţie fruntaşă. Punctele tari ale echipei sunt încrederea dată de ultimile evoluţii şi entuziasmul de a juca cu un stadion plin. Puncte slabe nu ştiu dacă avem. Să le spună Reghecamf!”, a spus Cristi Popovici, la conferinta de presa orzanizata astazi la Stadionul Municipal.

Fundasul central al FC Botosani, Ciprian Dinu a declarat in cadrul aceleiasi conferinte ca nu ii este frică de nici un jucator de la Steaua si ca gruparea locala are forta de a obtine un rezultat bun in jocul de duminica.

„Respecţi fiecare jucător advers, dar totul se decide pe teren. Indiferent cine va fi în atacul Stelei, vor fi dueluri foarte dificile însă avem forţa să le ţinem piept şi să le facem faţă”, a declarat Ciprian Dinu.

Mijlocasul ofensiv Marius Croitoru care a evoluat la Steaua in 2007 crede ca toate echipele din Liga I care vin pe Stadionul Municipal trebuie tratate in acelasi  fel.

„Este un meci că oricare altul. În acest moment pentru mine și pentru colegii mei, motivare mai mare că joacăm la Botoșani, nu neapărat împotriva Stelei, nu trebuie să fie. Din punctul meu de vedere același tratament trebuie să-l ai cu toate echipele. Joci la Botoșani, joci la o echipă de Liga 1, joci la o echipă care se află pe primele trei prozitii ale clasamentului, meritat zic eu.

De ce să ne tremure picioarele? Ce credeți că Stelei i-a tremurat ieri picioarele? Nu este niciun meci câștigat dinainte. Nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat. Doar ei au de pierdut. Presiunea este la ei, sunt campionii țării, joacă în Liga Campionilor.

Noi nu vrem să facem spectacol, noi vrem să dăm gol. Noi suntem plătiți și tratați în funcție de rezultate. Spectacol făcea FC Botoșani în Liga a ÎI-a când bătea 8-0 și era pe locul 7, noi acum câștigăm cu 1-0, 2-1 și suntem pe locul trei, la egalitate cu primul loc.”, a spus Marius Croitoru.

Meciului de fotbal dintre F.C. Botoşani şi F.C. Steaua Bucuresti va avea loc duminica, 22 septembrie 2013, incepand cu ora 17.00, in Botoşani, pe stadionul municipal. Botosanenii se vor putea prezenta la punctele de acces pe stadion cu cel putin doua ore mai devreme fata de inceperea meciului de fotbal (accesul fiind permis incepand cu ora 15.00), pentru a evita aglomerarile.

==================================================================

Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.