Cristi Popovici: Mergem la Braşov cu ideea de a face un meci curajos şi să încercăm să ne impunem

cristi-popovici-brasov-meci-curajos-sa-ne-impunem

Miercuri incepand cu ora 10:30 a avut loc la stadionul municipal o conferinta de presa inaintea confruntarii din etapa a IV-a a echipei FC Botosani cu FC Brasov.

La aceasta conferinta au participat antrenorul FC Botosani Cristi Popovici alaturi de jucatorii Attila Hadnagy si Gabriel Vasvari.

“Suntem încă la începutul campionatului. Până acum am avut o prestaţie bună. Am reuşit să adunăm cinci puncte. Eram cât pe ce să avem şapte puncte şi eram foarte fericiţi. Mergem la Braşov cu ideea de a face un joc curajos şi să încercăm să ne impunem. Este un meci greu şi prin prisma faptului că Braşovul a reuşit să scoată un rezultat de egalitate la Petrolul. Au avut şi ei un debut mai ezitant. E clar că îşi vor propune victoria. Noi abordăm meciurile de la etapă la etapă, încercăm să scoatem cât mai mult. Braşovul nu e o echipă valoric peste noi. Există toate argumentele să fim încrezători şi să încercăm să câştigăm. Cirjan este apt. Fulop si Ghinga sunt cu probleme. ” a declarat Cristi Popovici, antrenor FC Botosani.

“Nu va fi usor, insa noi speram sa ne intoarcem cu cele trei puncte. Noi mergem la victorie, iar daca va fi sa obtinem un egal, asta este. Sunt multumit ca sunt apreciat, insa eu cred ca pot mai mult.” Gabriel Vasvari, FC Botosani.

Partida de vineri de la Braşov, este una specială pentru atacantul FC Botoşani, Attila Hadnagy. După cinci ani şi jumătate petrecuţi la Braşov, echipă pentru care are peste o sută de meciuri în Liga I, Hadnagy spune că se va bucura moderat dacă va reuşi să înscrie în poarta fostei sale formaţii şi crede că Botoşaniul se poate întoarce cu punct sau puncte din această deplasare.

“Va fi un meci special pentru mine pentru că la Braşov am petrecut cinci ani şi jumătate şi Braşovul este a doua casă pentru mine. Sper şi cred că voi fi bine primit pentru că atât timp cât am jucat pentru această echipă mi-am făcut datoria, mi-am făcut treaba şi nu cred că poate cineva să-mi reproşeze ceva. Nu mă surprinde începutul lor slab de campionat. La Braşov sunt probleme an de an, pentru că vorbesc cu băieţii de acolo şi îmi spun acest lucru şi în fiecare an ei pierd mulţi jucători. Nu sunt disperat să dau gol. Prefer să nu o fac şi să câştige echipa. Dacă însă voi marca nu cred că mă voi bucura exagerat. Chiar dacă suntem nou promovaaţi, valoric consider că suntem egali sau chiar suntem puţin peste ei.” Attila Hadnagy, FC Botosani.

Partida dintre FC Brasov si FC Botosani va avea loc vineri, 9 august, incepand cu ora 19:30 si va fi televizata de Digi Sport.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

3 thoughts on “Cristi Popovici: Mergem la Braşov cu ideea de a face un meci curajos şi să încercăm să ne impunem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.