Spread the love
  • 1
    Share

Familia FC Botosani se mareste incepand de astazi cu doi noi sponsori. Cotnari si Trutzi au semnat cu echipa condusa de Costel Enache pentru a pune umarul la un parcurs excelent in Liga1 Orange si in Cupa Romaniei.

Daca prestigioasa marcă „Casa de Vinuri Cotnari” nu mai are loc de comentarii, Trutzi SRL este societate comercială cu capital privat integral românesc, care a pornit din Suceava şi s-a extins la nivel naţional, aducând mereu un plus de valoare zonei de unde a pornit şi unde a continuat să păstreze baza operaţională. Ca planuri de viitor, Trutzi îşi propune consolidarea poziţiei în piaţă prin extinderea numărului de depozite, pentru a avea o mai bună acoperire la nivel naţional, dar şi pătrunderea pe pieţele externe, construirea unui centru logistic la Suceava şi dezvoltarea producţiei prin achiziţia de noi tehnologii, ceea ce ar duce la o mărire a capacităţii de producţie, diversificarea gamei de produse şi menţinerea la cele mai înalte standarde a calităţii produselor comercializate.

Primul meci al sezonului competitional 2017-2018 va avea loc luni, 17 Iulie, incepand cu ora 21:00 unde FC Botosani va intalni pe teren propriu CFR Cluj. In etapa cu numarul 2 echipa botosaneana se va deplasa in capitala unde va intalni pe 23 iulie Dinamo.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/cotnari-si-trutzi-noii-sponsori-se-alatura-echipei-fc-botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/cotnari-si-trutzi-noii-sponsori-se-alatura-echipei-fc-botosani-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariBotosani,Cotnari,FC Botosani,fotbal,sponsori,Trutzi
Familia FC Botosani se mareste incepand de astazi cu doi noi sponsori. Cotnari si Trutzi au semnat cu echipa condusa de Costel Enache pentru a pune umarul la un parcurs excelent in Liga1 Orange si in Cupa Romaniei. Daca prestigioasa marcă 'Casa de Vinuri Cotnari' nu mai are loc de...