Conferință regională pe 20 noiembrie la Suceava în cadrul proiectului Antreprenor 2.0

conferinta-regionala-20-noiembrie-suceava-proiectul-antreprenor-2-0

Cea de-a noua conferință din cadrul proiectului Antreprenor 2.0 va fi organizată la Suceava, în data de 20 noiembrie 2013, la Hotel Continental, începând cu ora 8:30. Participarea la program e gratuită, iar înscrierile se fac folosind formularul de înregistrare.

Péter Barta, CEO FPP, antreprenor și business angel, reprezentanți ai Microsoft România și antreprenori  locali vor lua parte la conferința regională și îi vor învăța pe participanți cum să-și valideze ideile de afaceri sau cum să folosească instrumentele online în dezvoltarea afacerii.

Antreprenor 2.0 este un proiect implementat de Fundația Post-Privatizare și partenerii săi și presupune organizarea unor conferințe regionale în orașele mari, urmate de sesiuni de workshop și consultanță one-to-one în urma cărora se vor selecta 30 de afaceri care să primească sprijin financiar în valoare de 375.000 de lei (12.500 lei pentru fiecare startup).

Doritorii trebuie să parcurgă câteva etape simple: trebuie să-și înscrie idea de afacere sau afacerea recent pornită în formularul de înregistrare și să participe la conferința regională; la finalul conferinței un juriu format din antreprenori consacrați va alege în baza formularului de înscriere 50 de idei care vor trece în următoarea etapă a proiectului – sesiunile de workshopuri.

După terminarea acestei etape, 20 de participanți ale căror idei sunt considerate cele mai bune vor trece în penultima fază – sesiunea de mentorat one-to-one. În cadrul acesteia, antreprenorii, susținuți de consultanții din program, vor fi ajutați timp de 3 săptămâni să își demareze afacerile și să își construiască o strategie de dezvoltare. Afacerea demarată și strategia de dezvoltare în formă finală vor fi evaluate de un juriu format din antreprenori, consultanți și oameni de afaceri.

După analiza, 3 startup-uri vor fi alese să primească sprijin financiar. Scenariul este același pentru toate cele zece orașe (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Constanta, Craiova, Suceava si Sibiu), astfel că, la final, 30 de startup-uri vor primi premii în valoare totală de 375.000 de lei.

“Faptul că la finalul acestui program vor fi 30 de idei care vor fi premiate sunt convins că va declanșa spiritul de competiție al fiecărui aplicant și le va spori dorința de a performa, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ducă la un concurs echilibrat, cu proiecte de foarte bună calitate care vor face ca deciziile mentorilor să fie dificil de luat”, este de părere Péter Barta CEO FPP și mentor în cadrul Antreprenor 2.0.

Antreprenor 2.0”, ID 49068, este un proiect cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investește în Oameni!, și implementat de Fundația Post-Privatizare în parteneriat cu Impact Net Business SRL, Inovativ Consult SRL, Underclick.ro SRL. Este destinat exclusiv cetățenilor români, cu vârsta minimă de 18 ani; nu pot participa cei care au făcut parte din grupul țintă al altor proiecte implementate de Fundația Post-Privatizare, adică, « Promovarea antreprenoriatului în domeniul industriilor creative », ID 61490 sau « Investitori în oameni – parteneriat transnațional pentru creșterea interesului angajatorilor în dezvoltarea resurselor umane și pentru creșterea responsabilității sociale a întreprinderilor », ID 62471.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.