Spread the love

Elevii-Cercului-de-Protectia-Mediului-colectarea-selectiva-deseuri

Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani şi Primăria municipiului Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, lansează, pe 1 martie 2015, Concursul de protecţie a mediului “ŞCOALA MEA PROTEJEAZĂ MEDIUL”, ediția a VIII a.

Concursul este dedicat sărbătoririi, la 5 iunie 2015, a Zilei Mondiale a Mediului şi se adresează unităţilor de învăţământ de nivel primar, gimnazial şi liceal din municipiul Botoşani.

Perioada de desfăşurare a concursului este 1 martie 2015 – 26 mai 2015. În această perioadă unitățile de învățământ vor desfășura activități practice de protejare a mediului înconjurător, cum ar fi: campanii de informare, acțiuni de salubrizare, colectare deșeuri refolosibile, etc. La sfârşitul lunii mai 2015, participanții vor depune la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani, un portofoliu al activităţilor desfăşurate (care va include şi un CD cu poze), pe baza căruia se va realiza evaluarea.

“Dorim, ca prin organizarea acestui concurs, să încurajăm formarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător în rândul copiilor. Ca element de noutate în acest an, școlile pot prezenta scurte videoclipuri cu cele mai importante acțiuni desfășurate, dedicate evenimentelor din Calendarul ecologic.”, a declarat directorul executiv al APM Botoşani, dl. Eugen Mateciuc.

Câştigătorii ediţiei 2014 au fost Ecoşcoala gimnazială „Grigore Antipa” Botoşani şi Liceul teoretic „Grigore Antipa” Botoşani. Și în acest an, câştigătorii vor primi diplome şi premii în cadrul unei festivităţi care va avea loc pe 5 iunie 2015, cu prilejul sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/04/Elevii-Cercului-de-Protectia-Mediului-colectarea-selectiva-deseuri.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/04/Elevii-Cercului-de-Protectia-Mediului-colectarea-selectiva-deseuri-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniConcursuriDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariAPM,concurs,elevi,invatamant,mediu,protectia mediului,scoala
Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani şi Primăria municipiului Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, lansează, pe 1 martie 2015, Concursul de protecţie a mediului “ŞCOALA MEA PROTEJEAZĂ MEDIUL”, ediția a VIII a. Concursul este dedicat sărbătoririi, la 5 iunie 2015, a Zilei Mondiale a Mediului şi se adresează...