Concurs de recitare integrală a poeziei „Luceafărul” de Mihai Eminescu pe 11 și 12 ianuarie la mall

primarul-mos-craciun-cadouri-copiilor-cuminti-foto-video

Primarul municipiului BOTOŞANI, Ovidiu PORTARIUC, a lansat la începutul lunii ianuarie 2014 un concurs cu ocazia sărbătoririi marelui poet naţional Mihai Eminescu.

Copiii şi tinerii cu vârsta de până la 18 ani, care au domiciliul în Botoşani şi vor recita integral poezia „Luceafărul” vor primi câte o tabletă. Câştigătorii acestui concurs vor fi premiaţi şi răsplătiţi pentru eforturi de către Primăria municipiului BOTOŞANI, cu sprijinul SC ELECTROALFA SA şi UVERTURA MALL BOTOŞANI.

„Mă bucur că acest concurs pe care l-am lansat în cinstea celui mai mare poet român care s-a născut la Botoşani a stârnit interesul unui număr atât de mare de tineri. Îi felicit pe toţi cei care s-au înscris la concurs, le doresc mult succes, iar această competiţie este doar începutul unor acţiuni prin care încercăm să aducem într-un alt mod cultura alături de cetăţean”, a declarat primarul Ovidiu PORTARIUC.

Concursul se va desfăşura între 11-12 ianuarie a.c., începând cu ora 10.00, la UVERTURA MALL BOTOŞANI, iar festivitatea de premiere va fi anunţată ulterior de reprezentanţii Primăriei. Jurizarea concursului va fi efectuată de către 4 comisii, formate dintr-un actor şi doi profesori de limba şi literatura română.

La concursul iniţiat de primarul Ovidiu Portariuc s-au înscris 162 de elevi, dar dintre aceştia doar 125 au domiciliul în municipiul Botoşani. Toţi ceilalţi copii şi tineri care şi-au manifestat interesul pentru acest concurs, dar nu au îndeplinit condiţiile din regulament, sunt aşteptaţi la celelalte concursuri pe care primarul municipiului Botosani le va initia.

Vezi aici regulamentul complet al concursului.

Primăria municipiului BOTOŞANI mulţumeşte mass-mediei locale, regionale şi naţionale pentru interesul manifestat faţă de acest concurs şi îi invită să participe la evenimentele dedicate Zilelor Mihai Eminescu.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.