Concurs Mini-Miss şi Mister Buzz 2013, concert Miss Top şi tombola verii în acest weekend la mall

concurs-mini-miss-mister-buzz-2013-concert-miss-top-tombola-verii-mall

Tombola organizată de Uvertura Mall în perioada 4 iulie – 3 august a stârnit un mare interes în rândul vizitatorilor mall-ului. La tombolă pot participa toți cei care fac cumpărături în magazinele din cadrul Uvertura. Au mai rămas 2 zile în care vizitatorii mall-ului pot să participe.

Premiul cel mare constă într-un sejur ultra all inclusive pentru două persoane la mare, în Albena, Bulgaria. Sunt asigurate toate cele necesare unui concediu fără griji: transportul, masa, cazarea, programul de relaxare şi divertisment, toate acestea în cele mai moderne condiții. Hotelul a fost distins în 2006 cu premiul Holiday Check la categoria cele mai bune 100 hoteluri din lume. Printre facilitați se numără: piscină descoperită, piscină acoperită, restaurant principal şi restaurant „à la carte”, lobby bar, snack bar, bar Havana (pe plajă), internet café, salon de coafură şi manichiură, rent a car şi altele. Serviciile de masă vor fi ultra all inclusive (24/ 24 h) si se va asigura program de sport şi de divertisment: volei de plajă, baschet, fotbal, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică.

Marea extragere la Tombola Verii va avea loc sâmbătă, 3 august, în jurul orei 19:00, după concursul Mini-Miss şi mister Buzz 2013 şi înainte de concertul artistei Miss Top.

Sâmbătă, 3 august, de la orele 17:00 va avea loc concursul Mini-Miss şi mister Buzz 2013 organizat de „micii reporteri” de la ziarul Buzz. Vor fi probe şi momente artistice care vor amuza grupurile de susținători ale micilor vedete. Ziarul BUZZ aparține clubului de jurnalism Micii Reporteri, înființat în cadrul proiectului Biblio-vacanța al Bibliotecii Județene Mihai Eminescu.

VEZI SI:

BUZZ-FEST-2013-Uvertura-Mall-Botosani

Concertul Miss Top va începe la orele 19:30, după aflarea câștigătorului la Tombola Verii. Artista are un număr impresionant de fani pe Facebook, peste 18000, şi este o prezenţă obișnuită la evenimentele din zonă. Anul trecut a cântat la Zilele municipiului Botosani şi la Festivalul verii Botoşani, la Festivalul berii Iași, la Zilele municipiului Fălticeni, la Festivalul verii Bârlad.

În ultima perioadă majoritatea concursurilor şi evenimentelor artistice din Botoşani, dedicate atât copiilor cât şi adulților sunt organizate sau găzduite de Uvertura Mall. Nici tombola cu premii de acest fel nu este o premieră. Anul acesta, de Paşte, tombola organizată de Uvertura Mall a trimis familia Calistru , părinții împreună cu cei doi copii, la Disney Land.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.