Spread the love

În perioada 28-30 iunie 2017, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a participat la cea de-a zecea ediţie a concursului Detecţia Pierderilor de Apă. Ediția din acest an a fost organizată de către S.C. AQUASERV S.A. Tulcea, fiind prezente 23 de echipe de la companii de apă din ţară.

Concursul a constat în două probe – prezentarea strategiei de reducere a pierderilor de apă şi o probă practică, pe teren, de identificare a pierderilor pe patru trasee într-un timp dat.
Deşi echipamentele utilizate au o vechime considerabilă, profesionalismul demonstrat de specialiştii societăţii a dus la ocuparea unui merituos loc II în clasamentul naţional, la finalul celor două probe de concurs.

Operatorul regional de apă din Botoșani a fost reprezentat de către echipa de specialiștii detecţii pierderi apă: Ciompela Alin, Paraschiv Eduard, Podovei Florin, Manoleasa Ciprian.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/fara-apa-la-robinete-pentru-botosanenii-municipiu-judet.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/fara-apa-la-robinete-pentru-botosanenii-municipiu-judet-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocaleapa,concurs,detectie,Nova Apaserv
În perioada 28-30 iunie 2017, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a participat la cea de-a zecea ediţie a concursului Detecţia Pierderilor de Apă. Ediția din acest an a fost organizată de către S.C. AQUASERV S.A. Tulcea, fiind prezente 23 de echipe de la companii de apă din ţară. Concursul a...